“CUPA MERCENARILOR” la PAINTBALL reprezinta etapa a II a din cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL DE PAINTBALL SPORTIV primul de acest gen din ROMANIA.

Pe 30 Aprilie 2005 la Mamaia la CLUB SCANDINAVIA se va desfasura “CUPA MERCENARILOR” la PAINTBALL un sport nou si din ce in ce mai indragit de publicul larg din Romania.

Liga de Paintball Sportiv (L.P.S.) organizeaza pentru prima data in Romania un Campionat National de Paintball competitie care are in acest an cinci etape:
1-Cupa City Paintball la Bucuresti in Martie;
2-Cupa Mercenarilor ed. I la Mamaia in Aprilie-Mai;
3-Cupa Mercenarilor ed. II la Onesti in Iulie;
4-Cupa Sibiului in Septembrie;
5-Cupa Playground la Bucuresti in Octombrie.
Acest Campionat National da Paintball Sportiv este primul pas dintr-un viitor lung sir de astfel de competitii nationale si internationale care vor clarifica situatia acestui nou sport si-i vor asigura un loc in inimile romanilor de toate virstele.
Cu speranta ca veti indragi acest sport nou si incitant va invitam in data de 30 Aprilie 2005 la CLUB SCANDINAVIA in MAMAIA sa urmariti incepand cu ora 10.00 preliminariile acestei competitii.
Puteti veni ca spectatori sau chiar ca jucatori in prima mare Gala de Paintball de pe Litoral.
Daca doriti sa participati luati legatura cu organizatorii acestei competitii.

Despre MERCENAR S.R.L.

Participarea la competitia numita CUPA MERCENARILOR la PAINTBALL se face pe baza unei inscrieri in valoare de 75 Euros / echipa de 3jucatori. Bilele jucate in competitie vor fi achizitionate numai de la organizatori cu 70 Euros / cutie de 2000 bile. Restul echipamentelor va sunt asigurate de organizatori.
Premiile puse in joc sunt de 500 Euros.
DOROSIN J. MIHAI
Presedinte
L.P.S.
office@mercenarpaintball.ro

MERCENAR S.R.L.

www.mercenarpaintball.ro

Contact MERCENAR S.R.L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *