Forbes România organizează pe 20 și 21 septembrie, la București, a treia ediție a evenimentului regional Forbes CEE Forum.
FORBES CEE FORUM 2016 Leadership în vremuri tulburi
Analiști internaționali din rețeaua Forbes vin special la București pentru a dezbate împreună cu lideri de business, înalți reprezentanți ai mediului economic regional, oficiali de stat, economiști de prestigiu, reprezentanți ai mediului financiar – bancar din regiune cele mai eficiente modalități prin care poate fi depășită lista tot mai lungă de probleme care tulbură economia mondială.

Evenimentul se va desfășura sub forma unor paneluri, în cadrul cărora vor fi dezbătute cele mai mari provocări ale Europei, din punct de vedere geopolitic, economic, social sau tehnologic, în contextul în care tot mai multe țări se confruntă cu schimbări politice și crize constituționale, ascensiunea extremei drepte și colapsuri ale establishmentului tradițional.

Vom încerca să identificăm care va fi impactul pe care fiecare dintre aceste piese de puzzle le poate avea asupra regiunii ECE.

Printre temele forumului se regăsesc

ECONOMIA și adaptarea la o nouă paradigmă de creștereLUPTA PENTRU CAPITAL și sursele alternative de finanțareINOVAȚIA și capacitatea de a fi agili în epoca ambiguității și incertitudiniiLEADERSHIP și ANTREPRENORIAT ca motoare de stabilitate și creștere economicăPiața ENERGETICĂ, aflată într-un punct important de inflexiunePericolele și oportunitățile din AGRICULTURĂ
Pentru mai multe detalii despre speakeri și agendă vizitați http://cee.forbes.ro și http://www.forbes.ro/evenimente/cee

Ana Cooper: ana.cooper@forbes.ro și 0720 022 042 pentru informații despre eveniment Bogdan Stefanescu: bogdan.stefanescu@forbes.ro și 0744 347 080 pentru oportunități de promovare

Vizitați Forbes România pe Facebook www.facebook.com/forbesromania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *