Site-ul Pesticide A-Z vine in ajutorul micilor agricultori, cultivatori, dar si in cazul marilor companii, care au probleme cu insectele. Aici puteti alege dintr-o gama larga de produse , incepand de la pesticide, insecticide pana la acaricide. Produsele puse la vanzare de noi sunt recunoscute ca fiind de buna calitate si prezinta un mare interes din acest punct de vedere.
Produse acaricide oferite de Pesticide-az.ro
In diversitatea de produse care va este oferita, veti putea gasi produsele potrivite in functie de insectele pentru care doriti sa le folositi. Produsele pot fi utilizate pentru diferite culturi precum cele de cereale, legume, plantatii, vita-de-vie, si nu numai. Produsele incadrate ia categoria acaricidelor, sunt considerate ca fiind cele mai populare deoarece acestea au o utilizare la scara mai larga in ceea ce priveste diferitele tipuri de insecte .

Dorim sa va informam cu privire la faptul ca produsele de acaricide vin cu anumite indicatii cu privire la utilizarea acestora, dar si pentru protectia dumneavoastra si a mediului. Produsele sunt atat verificate, cat si certificate pentru utilizare , astfel ca pentru o buna utilizare se cere respectarea instructiunilor.

Acarienii sunt creaturi microscopice, care apartin clasei arahnidelor. Dimensiunea corpului acestra este foarte mica, astfel ca prezinta un beneficiu in ceea ce priveste deplasarea cu usurinca pe frunzele si intreg organismul plantei. Trebuie sa mentionam faptul ca acarienii sunt in numar foarte mare, astfel producand pagube uriase in domeniul agriculturii. Un alt avantaj il reprezinta trompa folosita la mancat, intepat si muscat, care ii ajuta sa produca daune considerabile culturilor de legume, cereale, etc.

Produsele pentru combaterea acarienilor sunt foarte utilizate, deoarece acestia nu produc doar daune culturilor. Acarienii sunt purtatori de diverse maladii care pot fi transmise mai departe omului. Cultura poate fi salvata folosind produsele noastre, dar sa ne gandim la sanatatea noastra, un motiv mult mai intemeiat pentru care sa combatem daunatorii. Acaricidele vor impiedica transmiterea encefalitei sau a febrei recurente de exemplu. Astfel, ca prezinta motive importante pentru care trebuie utilizate. Pot fi folosite pentru orice tip de cultura si reprezinta o necesitate imperativa in combaterea acarienilor, daca ne gandim la santatea noastra.

Acaricidele pot fi atat pe baza de sulf, cat si cu o compozitie activa. Dimetoatul este un agent activ ce permite utilizarea lui pentru numeroase tipuri de culturi ca si pomii fructiferi, cereale (grau, lucerna, rapita) , legume si pajisti. Unul dintre cele mai importante detalii, il reprezinta respectarea indicatiilor mai ales cu privire la dilutie, daca doriti o actiune eficienta si sigura. O alta indicatie importanta pe care ar trebuie sa o tratati cu strictete o reprezinta timpul de pauza dinainte de recoltare, astfel incat sa aveti garantia faptului ca substanta activa a disparut de la aplicare. Prin urmare puteti recolta si consuma fructele, avand in vedere acest detaliu.

Produsele pe care le gasiti pe site-ul nostru www.pesticide-az.ro pot fi:

Lichide incapsulate in recipiente de 10 ml avand o concentratie mare

Sub forma de pulbere

Solutii diluate

Produsele oferite de Pesticide A-Z vizeaza si alte insecte precum paianjeni, muste, larve, etc. Produsele vor fi utilizate in forma diluata in functie de instructiunile inscriptionate pe ambalaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *