Firma Pesticide-az.ro cunoscuta si sub denumirea de Fermierul va pune la dispozitie o gama variata de fungicide atat in mediul online cat si la sediul acesteia.
Atunci cand ai nevoie de siguranta si de incredere poti sa apelezi la produsele noastre care sunt atestate si omologate, acestea oferindu-ti incredere dar in acelasi timp fiind si foarte eficiente.
Pesticide-az.ro va ofera produse din extracte naturale, bio de cea mai buna calitate. Cele mai bune preturi dar si fungicide, de inalta performanta, sigure si de ultima generatie le gasiti doar la noi.
Fungicide la tine acasa oferite de Pesticide-az
Fungicidele te ajuta sa obtii o agricultura si legumicultura mult dorita si pe placul tau, nu al daunatorilor.

De ce sa alegeti din gama fungicidelor noastre ?

In orice tip de agricultura si legumicultura, fungicidele sunt foarte necesare pentru a ne asigura un grad mare de siguranta.

Din gama fungicidelor pe care le puteti gasi la noi fac parte urmatoarele:

Manfil la 20g- este o substanta sub forma de pulbere ce poate fi folosita pentru urmatoarele categorii: culturi de cartofi, rosii sau vita de vie. Acest fungicidse aplica inca din perioada de vegetatie, adica inainte de a inflorii culturile.

Cosavet 80DF la 30g – este acel produs care are la baza compusi ai sulfului, acesta fiind cea mai buna alegere pentru tratamentele de prevenire si de eliminare a daunatorilor. Este recomandat sa se utilizeze la aparitia primelor simptome ale bolii. Acest produs se foloseste la cultura vitei de vie si la cultura merelor.

Pyrus 400SC la 20ml- este cel mai popular produs din categoria fungicidelor. Acest tip de fungicid este eficient impotriva mucegaiului cenusiu, care este foarte intalnit la plantele de gardina dar si la recolte.

Switvh la 62.5WG la 1kg- acesta este eficient impotriva fungilor care se regasesc in culturi de capsuni, cires, rosii, vita de vie, mere si altele.

Merpan 80WDG la 15 g- este un fungicid ce are o actiune preventiva si curativa pentru un spectru larg de ciuperci fitopatogene, fiind omologat pentru tratamente la mar, tomate, fasole, castraveti si tutun.

Toate aceste produse dar si altele va stau la dispozitie pentru a putea elinima bolile care apar in agricultura si legumicultura. Toate produsele pe care doriti sa le achizitionati sunt insotite de informatii care trebuie sa le pargurgeti inanite de a folosi produsele pentru o siguranta cat mai buna.

Solutiile pentru combaterea tuturor bolilor criptogamice la plante le gasiti la Fermierul.

Cum poti sa achizitionezi fungicide pentru agricultura ?

Cel mai simplu. Vino la sediul firmei Pesticide-az.ro, comanda online produsele de care ai nevoie sau suna la numarul de telefon 0724254542 si te ajutam noi. Comanda online se face accesand butonul „Magazin online”, de und epoti sa iti alegi orice fungicid doresti, iar de livrarea comenzii ne ocupam noi.

Pentru mai multe informatii trimite un e-mail la urmatoarea adresa: contact@pesticide-az.ro, cu problemele tale in legatura cu fungicidul pe care doresti sa il alegi iar unul dintre inginerii nostri o sa iti raspunda la orice intrebare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *