In vederea obtinerii unei recolte bogate din cadrul unui gen specific de plantatie, precum sunt cele fructifere, viticole sau leguminoase, in afara de utilizarea produselor pesticide in scopul pastrarii la distanta a posibililor daunatori externi, trebuie luata in considerarea folosirea substantelor care au rolul de adjuvanti in etapele de crestere ale plantelor. Aceste substante se pot gasi pe piata de profil sub denumirea de ingrasamant si vin sub diverse forme, dar in cazul de fata noi dorim sa va prezentam ingrasamant de tip foliar.
Pesticide-az.ro te ajuta sa ai grija de recolta ta cu ingrasamant foliar!
Asadar, ce presupune, de fapt, un astfel de produs destinat ariei agriculturii? In principal, ingrasamantul foliar face referire, in mod direct, la maniera si la zonele in care este distribuit de-a lungul plantatiei, iar acest caz vorbim despre o distributie uniforma la nivelul frunzelor speciilor regasite pe suprafata supusa tratamentului de crestere.

Magazinul pesticide-az.ro ce poate fi gasit cu usurinta la o simpla cautare folosind orice browser de internet, prezinta o multitudine de produse din sfera agriculturii, care sunt un must-have pentru agricultorii si micile lor afaceri.

Un aspect interesant si care inclina balanta in favoarea clientului este calitatea produselor comercializate de Pesticide A-Z, deoarece acestea au la baza componente bio, astfel incat reusesc sa creasca competenta solului de a oferi recolte bogate, intr-un timp scurt.

Ingrasamant foliar pe baza de uleiuri
Un tip de ingrasamant foliar care ne-a atras atentia inca de la primele vizualizari ale website-ului pesticide-az.ro este cel oferit de compania Microvigor, din simplul motiv ca acesta este conceput din uleiuri esentiale pentru cresterea, respectiv dezvoltarea armonioasa si rapida a diferitelor soiuri de plante, dintre care amintim citricele, pomii fructiferi si speciile horticole si pepeniere.

Asa cum este prezentat si in descrierea detaliata de pe pagina produsului, acest ingrasamant foliar prezinta o rezistenta deosebita la indepartarea acestuia sub actiunea ploii sau a vantului, reusind, de asemenea, sa creasca semnificativ eficienta erbicidelor, insecticidelor sau a altor pesticide, daca sunt utilizate simultan.

Microvigor a luat nastere din extracte de uleiuri bio, ceea ce presupune faptul ca, plantele peste care se va aplica acest ingrasamant foliar nu vor suferi sub nicio forma, din contra, acestea vor avea suportul necesar pentru a spori in locul in care sunt plantate.

Detalii suplimentare despre ingrasamant foliar doar pe pesticide-az.ro
In cazul in care esti convins ca ingrasamantul foliar reprezinta o varianta viabila pentru tine si esti curios sa aflii mai multe detalii fie legat de produsele comercializate prin intermediul magazinului, fie de termenii si conditiile de plata, respectiv de plata ale acestuia, website-ul Pesticide-az.ro iti sta la dispozitie la orice ora, fiind doar la un click distanta de tine.

Astfel, in cadrul website-ului se vor gasi, in partea de sus a acestuia, doua meniuri diferite, care sunt intitulate „informatii” si „contact”, unde au fost introduse toate informatiile suplimentare generale, plus numerele de contact ale magazinului, astfel incat daca ai vreo nelamurire legata de orice aspect al produselor sau al comenzilor, sa te poti folosi cu incredere de acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *