Culturile de pomi fructiferi au nevoie de tratamente adecvate in anotimpul primavara, ajutor care sa le redea vitalitatea, densitatea ramurilor si roade bogate. Pentru toate aceste aspecte si nu numai, Pesticide-az.ro va ofera cele mai bune solutii de stropire a pomilor fructiferi.
Stropiti pomii fructiferi, incetati in a arunca cu pietre in ei, cerul este singurul care le vorbeste…
Pesticide-az.ro considera pomii fructiferi un dar al naturii, care ne rasplateste in functie de eforturile noastre, prin roade sanatoase, hranitoare, oferind omului vitaminele necesare functionarii optime a organismului. Stropirea pomilor fructiferi necesita o atentie si indemanare sporita, astfel primul tratament aplicat avand rolul de combatere a gargaritelor care isi au adapostul in interiorul florilor de mar, a oualelor de paienjeni, a paduchelui lanos, etc.

Al doilea tratament se realizeaza timp de 5-6 zile, la temperaturi mai mari de 6 Celsius, aplicandu-se de preferat la inceputul infruzitului mugurilor. Iar cel de-al treilea tratament se va aplica in perioada de infoiere a a corolei, cest tratament fiind considerat esential in combaterea rapanului- boala a marului cauzata de o ciuperca infestata. Pesticide-az.ro aduce informatii utile in atentia clientilor, pentru ca atat substantele pentru stropirea pomilor, cat si modul de realizare al tratamentului in sine sa dovedeasca eficienta.

Poti avea si tu gradini stralucitoare, stropind pomii fructiferi la timp

In pomicultura, trebuie realizate o serie de tratamente pentru ca pomii fructiferi sa rodeasca, iar rezultatele sa se ridice la nivelul asteptarilor din fiecare an. Se spune deseori ca asa cum oferi atentie si ingrijire pomului, acesta iti va raspunde tainic prin roadele sale, darul de pret al sau.

Pentru cele mai bune rezultate, trebuie tinut cont de faptul ca fiecare copac in parte are un ritm diferit de crestere, dezvoltare, precum:

Cu mult diferit de mar, prunul are nevoie sa i se aplice tratamentul in perioada inaltarii inflorescentelor, iar la caderea petalelor, prunii trebuie sa fie stropiti din nou.

La par, asemanator cu ciresul si visinul, tratamentul se realizeaza in intervalul dintre inflorirea corolei, respectiv deschiderea primei flori.

La piersic si cais, tratamentul se aplica atunci cand 15% din flori si-au scuturat petalele. De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca in perioada de vegetatie, piersicul nu suporta stropiri.

Stropirea pomilor fructiferi se poate realiza prin uleiuri horticole, piatra vanata, stropire la negru, stropire albastra etc., urmand ca toamna sa se puna diverse ingrasaminte in jurul fiecarui pom. Pesticide-az.ro va ofera cele mai bune solutii pentru pomii din gradina dumneavoastra, deoarece suntem experti in domeniul acesta si ne dorim sa etalam experienta noastra de peste 12 ani prin metode practice la indemana dumneavoastra.

Cum achizitionati tratamente pentru stropirea pomilor?

Orice pomicultor poate sa aleaga produsurile noastre in cantitatile necesare, tratamente si substamte pentru stropierea pomilor, stimulatori de crestere, ingrasamant organic etc. Toate acestea disponibile la noi. Daca sunteti hotarati ce anume doriti sa achizitionati, tot ce trebuie sa faceti este sa plasati online comanda dumneavoastra, sau sa ne apelati la numarul de telefon: 0724254542, comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp.

Pentru informatii extra, sau articole furnizate de Pesticide-az.ro, puteti sa ne scrieti la adresa de contact: contact@pesticide-az.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *