Placari pereri cu sticla, transparenta sau colorata, reprezinta din punct de vedere estetic o solutie deosebita. Spre deosebire de faianta, sticla securizata isi pastreaza aspectul impecabil si va arata ca noua chiar si la zeci de ani dupa montaj. In plus, trebuie luat in considerare si faptul ca sticla este igienica si se poate curata si intretine foarte usor, deoarece nu are rosturi in comparatie cu faianta, curatarea acesteia fiind un adevarat chin.
Placari pereti cu sticla este un trend in 2017

Daca in trecut in constructii sticla se utiliza foarte putin intrucat era foarte fragila, arhitectura moderna se foloseste de sticla nu numai pentru amenajarile interioare, dar si pentru cele exterioare, insa este vorba despre sticla securizata, care este cu mult mai rezistenta decat o sticla obisnuita.

Poate ca acum 20-30 de ani in urma sticla se folosea cu precadere pentru ferestre, rar vedeai cate o usa de interior din sticla, acum sticla este vedeta si se intrebuinteaza pentru placari pereti cu sticla, compartimentari, partitii, usi, geamuri sau chiar fatade placate integral cu sticla.

Principala caracteristica a sticlei o reprezinta capacitatea acesteia de a lasa lumina naturala sa patrunda in casa, chiar daca ferestrele sunt inchise. Si tocmai aceasta proprietate a facut ca sticla sa fie tot mai cautata in arhitectura si sa i se ofere un loc de cinste in placarea peretilor, de interior sau exterior. De asemenea, trebuie spus ca sticla prezinta o foarte mare durabilitate in timp si rezistenta la exploatare.

Nu putem sa neglijam nici faptul ca sticla are un aspect deosebit, este foarte eleganta si atragatoare si imprima mult bun gust oricarei case, locuinte, birou sau arhitectura. Partitiile din sticla creeaza iluzia unui spatiu mai mare, luminos si perfect amenajat. Sticla este si foarte versatila, poate fi utilizata avand forme si marimi diferite, poate fi transparenta sau colorata sau chiar imprimata grafic cu diferite modele si desene.

Si ca un ultim argument, sticla securizata ofera o foarte buna izolare termica si fonica si tocmai de aceea se foloseste cu precadere pentru placarea peretilor si nu este vorba numai despre sedii de birouri, sedii de firme sau hoteluri, ci vorbim chiar despre propria ta bucatarie. Nu mai trebuie sa folosesti faianta pe pereti, ci sticla securizata colorata, simpla sau imprimata, efectul estetic este garantat, te vei indragosti de la prima vedere.

Pentru placari pereti cu sticla in Calarasi, ia legatura cu Euphorica Design

Daca vrei sa fii sigur ca ai optat pentru sticla securizata de cea mai buna calitate, ideala pentru placari pereti sticla, contacteaza echipa Euphorica Design din Calarasi. Aceasta iti va pune la dispozitie mai multe modele ale acestui material pentru ca apoi sa-ti reamenajezi bucataria si, de ce nu, toata casa, obtinand astfel o locuinta mai calda, mai primitoare, mai aeristita si mai luminoasa.

Pentru informatii suplimentare, detalii cu privire la placarile peretilor cu sticla securizata, colorata sau transparenta, ia negresit legatura cu reprezentantii Euphorica Design, acestia iti stau mereu la dispozitie, iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie, te vor ajuta in alegerea cea mai inspirata pentru tine si te vor cuceri si cu preturi bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *