Cand vine sezonul rece, nicio vacanta nu poate sa nu includa si câteva zile la schi. Mai mult decat atat, ofertele disponibile dupa sarbatori pentru serviciile de inchirieri auto , pentru cazare si zborurile cu avionul fac ca aceasta sa fie o perioada excelenta pentru a te bucura de o vizita in Romania.

Inchiriaza o masina pentru un week-end perfect la schi!
Promotor Rent a Car

Pentru ca tot mai multi turisti sunt interesati de partiile care s-au dezvoltat si modernizat considerabil in ultimii ani, insa transportul de la Bucuresti sau din alt oras pana in statiunile turstice care au amenajate zone schiabile ar putea reprezenta o problema, ne-am gandit sa va prezentam cateva motive pentru care ar trebui sa alegi sa inchiriezi o masina atunci cand planuiesti o excursie la munte.

Este o optiune mai viabila decat trenul

Atunci cand ninge si incepe sezonul de schi este si perioada in care mersul trenurilor este cel mai afectat, suferind cele mai multe intarzieri. in plus, nimeni nu poate contesta ca deplasarea cu o masina de care dispui doar tu si insotitorii tai se ridica la un grad de confort mult mai ridicat.

Poti merge oricand, oriunde

Spre deosebire de varianta care presupune deplasarea cu trenul sau cu un autocar care functioneaza in regim de transport public, utilizarea unei masini inchiriate permite folosirea acesteia si in interiorul statiunii sau pentru vizitarea imprejurimilor.
Pachetele din aceasta perioada includ toate accesoriile auto pentru iarna si nu numai. Pentru a vedea oferta Promotor Rent a Car, vizitati website-ul nostru.

Chiar daca detii in Bucuresti sau in alt oras mare din Romania o masina, s-ar putea ca inchirierea unei masini pentru a merge la munte sa fie o optiune mai avantajoasa decat echiparea propriei masini cu toate accesoriile de iarna. Promotor Rent a Car ofera fara absolut niciun cost suplimentar anvelope de iarna, lanturi de iarna, scaun pentru copil, sistem de navigatie GPS si al doilea sofer gratuit.

Masina inchiriata vine cu un pachet de reduceri la hoteluri, pensiuni si restaurante

Un alt motiv pentru a inchiria o masina atunci cand mergi la schi este acela ca poti avea surpriza de a primi un set de reduceri pentru cazare si masa. Promotor Rent a Car ofera variate reduceri de acest tip prin intermediul parteneriatelor pe care le-a incheiat cu operatorii din mai multe statiuni turistice si orase. Astfel, la Vila Select din Predeal, vei avea parte de o reducere de 15% daca vii cu un autovehicul inchirirat de la Promotor Rent a Car, la Vila Rustic din Albac si la Hilde’s Residence din Gura Humorului veti profita de 10% reducere si promotiile nu se termina aici. Mai multe lanturi de restaurante precum Red Angus sau City Grill ofera si ele o reducere de 5% dupa ce ai inchiriat o masina de la Promotor Rent a Car. Toate acestea fac ca o astfel de excursie sa fie mai mult decat avantajoasa atat pentru turistii din strainatate, cat si pentru turistii din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *