Bucharest Paintball Open

In perioada 4-5 septembrie Romania participa in premiera la un turneu international de paintball, penultima etapa a Turneului CENTURIO desfasurandu-se la Baza KEOKE din Bucuresti la initiativa organizatorului CITYPAINTBALL. CENTURIO CIRCUIT – turneu infiintat in Ianuarie 2004 – reuneste 7 competitii in tari din Europa de Est: Ungaria, Ucraina, Cehia, Polonia, Rusia, Romania, Slovacia.

Premergator evenimentului BUCHAREST PAINTBALL OPEN vor avea loc alte doua turnee, CITYPAINTBALL CUP in perioada 16-17 iulie si TURNEUL Campionilor in perioada 06-07 august, cu rolul de a obisnui jucatorii de paintball din Romania cu stilul competitiilor internationale.

In acest an se va juca in formatul de 5 jucatori/echipa, toate echipele participante vor fi punctate, iar la finalul fiecarui turneu se vor acorda premii constand in echipamente de paintball.

Atractivitatea de care da dovada paintball-ul in Romania si numarul tot mai mare de jucatori si spectatori determina tot mai multe companii din diferite domenii sa-si asocieze numele cu aceasta activitate sportiva prin sponzorizarea unor competitii.

Despre SC ZADVERTISING GRUP SRL

Organizatorul turneului, CITYPAINTBALL, a amenajat in anul 2002 la Baza KEOKE un teren deosebit de interesant iar raspunsul la aceasta initiativa a fost excelent, aproximativ 500 de persoane aratandu-se saptamanal interesate de paintball. Datorita succesului obtinut CITYPAINTBALL a decis sa continue popularizarea si promovarea acestui sport pentru a putea oferi unui numar cat mai mare de oameni o alternativa reala la oferta existenta in acest domeniu.
Persoana de contact: Traian Mitrut Paicu
Telefon/Fax: 021-2222077

contact@citypaintball.ro

SC ZADVERTISING GRUP SRL

www.citypaintball.ro

Contact SC ZADVERTISING GRUP SRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *