Daca vrei sa calatoresti, dar in acelasi timp te gandesti si la conditiile si mijlocul de transport, atunci iti recomand firma de transport de persoane Yani Travel iti va pune la dispoztiei atat bilete de autocar si transport rapid la adresa cu plecari din majoritatea oraselor mari din Romania, precum si in cele mai importante orase din Italia, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Olanda, Danemarca, Elvetia si Scotia de unde exista de asemenea plecari spre cele mai importante orase ale Europei, cat si curse extrem de rapide, ce se desfasoara in cele mai bune conditii.

Firma are si colaborari pe termen lung cu peste 100 de alte agentii de transport persoane din toata tara, iar acest lucru le-a adus titlul de leaderi in domeniul transportului de persoane, ca sa poata oferi clientilor lor cele mai bune preturi ale biletelor.

Indiferent ca optezi pentru transport persoane Romania Anglia, transport persoane Romania Germania sau orice alt pachet de servicii, disponibil pe site, ai parte de o calatorie rapida, efectuata in conditii de maxima siguranta.

Pentru a va bucura pe deplin de serviciile de transport de persoane Yani Travel, va trebui sa respectati anumiti termeni si pasi, pentru a va asigura in acelasi timp o calatorie placuta, fara incidente.

De ce sa alegi Yani Travel? Deoarece transportul se face rapid si in siguranta, bagajul este  inclus in pretul biletului (50kg) si faptul ca acestia trateaza toti clientii cu aceeasi seriozitate si profesionalism. Iar faptul ca firma efectueaza curse zilnice catre destinatiile mentionate mai sus, nu poate decat sa ma bucure, deoarece acum nu mai trebuie sa imi fac griji de perioada concediilor.

Am realizat ca vacanta mult visata este la doar un click distanta. Iar atunci cand am intrebari sau nelamuriri, doar ii contactez pe reprezentantii firmei – personalul este foarte rabdator si iti va raspunde la orice intrebare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *