Era un joc tineresc inventat de ei din doua motive: sa-si stimuleze gandirea si creativitatea si sa puna la incercare rabdarea vanzatoarelor din magazine de ceasuri demana. Asa ca puneau cele mai nastrusnice intrebari despre produsele din magazine:

-Ceas cu curea croseatata cu fir  de matase sau macrame nu aveti?

Inventau mereu ceva in materie de ceasuri ca vanzatoarea sa dea neputincioasa din umeri. Au crezut ca se va intampla la fel si pe Ceasmania, dar produsele din magazine depaseau creativitatea lor.

-Aveti ceas barbat cu carcasa patrata, intreba cel mai glumet dintre ei?

Nici nu termina intrebarea ca izbucni in ras. O facuse si pe-asta! Ceas cu carcasa rotunda si dreptunghiulara a vazut, dar cu carcasa patrata este inventia lui.

Operatorul de vanzari il privi multumit si ii raspunse:

-46 de modele originale, rezistente si elegante.

Un moment s-a instalat tacerea infrangerii intre ei, pana cand un alt jucator din grup a completat descrierea celui care fusese sigur ca nu gaseste ceas de mana cu carcasa patrata.

-Stiti, prietenul meu s-a incurcat putin. A vrut sa spuna ca are nevoie de un ceas cu cadran rotund in carcasa patrata.

Grupul izbucni acum in rasul victoriei finale, dar vanzatoarea le aduse repede un produs corespunzator descrierii lor inventive.

-Dati-mi voie sa va prezint Ceasul Barbatesc BRISTON Clubmaster Classic Acetate HMS 13240.PRA.T.1.NB, spuse increzatoare operatoarea de vanzari, in timp ce ei facusera ochii mari.

Merita sa-l cumparati fiindca se potriveste multor stiluri: Casual, Sport, Retro, Navigator, Racing, in plus este cel mai dorit produs din colectia Clubmaster Classic Acetate HMS.

Ca majoritatea ceasurilor pe care le vindem si el are mecanism quartz, este rezistent la apa si are un termen de garantie generos. Carcasa este realizata din cele mai rezistente, bune si elegante materiale: Acetat din carapace de broasca testoasa, Otel inoxidabil 316L. Ceasul arata data, ora, minuntele si secundele, fiind prevazut cu Indicatori luminescenti Superluminova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *