Colecția NORTHFINDER Primăvară – Vară 2018 va fi prezentată în data de 19 Iulie în București și în data de 21 Iulie la Cluj-Napoca.
Participanții la această prezentare sunt reprezentanți ai partenerilor Northfinder din România, precum și viitori parteneri de afaceri.
Colecția însumează peste 600 de articole de îmbrăcăminte gama Outdoor , Sportlife(free time, biking, running) și Casual și se adresează atât bărbaților cât și femeilor.
just be yourself

northfinder

În 19 Iulie 2017 NORTHFINDER organizează prezentarea Colecției Spring-Summer 2018 adresată actualilor parteneri din România, respectiv noilor parteneri, situați în jumătatea sudică a țării.

Colecția este prezentată în sistem showroom între orele 11-17, Sala Mincu, Ramada Plaza Bucharest.

Accesul pentru reprezentanții magazinelor de profil este gratuit!

Colecția va fi prezentată de asemenea și la Cluj-Napoca, în 21 Iulie 2017 pentru partenerii actuali și noii parteneri din jumătatea nordică a țării la West City Hotel între orele 10-17.

Prezentarea acestei colecții face parte dintr-un “roadshow” început în Slovacia și continuat în țări unde Northfinder are parteneri: Ungaria, Grecia, Bulgaria, România, Cehia, Polonia, Austria, Germania, Croația, Slovenia.

Cei care doresc să participe gratuit la acest eveniment sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa: cosma@northfinder.com

Despre Northfinder

Northfinder este un brand de echipamente sportive din Slovacia cu peste 20 de ani de experiență în piața Centrală și Estică Europeană. Având origini de inspirație în lanțul muntos al Carpaților, produsele și accesoriile oferite de Northfinder sunt de calitate europeană și satisfac până și pe cei mai pretențioși clienți în domeniile: outdoor, ski, snowboard, all sports, freetime, casual. Produsele sunt inspirate și create pentru a fi cât mai utile și ergonomice, cu funcții tehnice accesibile buzunarului consumatorului de aventură în mijlocul naturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *