Succesul unei afaceri depinde in buna masura de solutiile de depozitare pe care le folosesti. Storeexpert.ro iti ofera solutii inovatoare de depozitare pentru orice fel de spatiu comercial, pentru hale, depozite, magazine sau birouri. Folosind un model potrivit de rafturi metalice, economisesti bani si timp, maximizand profitul afacerii tale.

Avem peste 16 produse in categoria Rafturi metalice cu preturi de la 11.60 Lei. Vino in la noi sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!
www.storeexpert.ro

Succesul unei afaceri depinde in buna masura de solutiile de depozitare pe care le folosesti. Storeexpert.ro iti ofera solutii inovatoare de depozitare pentru orice fel de spatiu comercial, pentru hale, depozite, magazine sau birouri. Folosind un model potrivit de rafturi metalice second hand, economisesti bani si timp, maximizand profitul afacerii tale.

Rafturile noastre metalice sunt facute din materiale rezistente, care pot fi folosite in conditii de siguranta maxima o perioada lunga de timp. In functie de profilul afacerii pe care o ai, poti alege un tip diferit de raft metalic care sa indeplinesca acelasi rol. Atunci cand prevaleaza partea estetica, poti folosi rafturi vopsite in culorile dorite. Insa, daca folosesti rafturile intr-un depozit, functionalitatea lor va fi mai importanta.

Spatiile comerciale din prezent si solutiile inovatoare de depozitare necesare

Continua schimbare si adaptarea la noua realitate a tipului de spatiu comercial prezent in marile orase a dus la gasirea unor solutii din ce in ce mai inovatoare atunci cand vine vorba de depozitare marfurilor. Trebuie folosite rafturi diferite pentru legume si fructe, conserve, produse de panificatie sau carne. Rafturile sunt folosite in hipermarketuri, supermarketuri, magazine mai mici, puncte de desfacere sau de vanzare.

Fiecare tip de raft trebuie sa treaca testele de siguranta pentru a putea fi aprobat de autoritati si utilizat intr-un magazin. La storeexpert.ro sunt disponibile diferite modele de rafturi metalice. Unele dintre cele mai solicitate tipuri de rafturi metalice sunt cele port palet, drive-in, cantilever, rafturi polite sau rafturi magazine (configurabile dupa indicatiile fiecarui client).

Pret rafturi metalice ?! Afla avantajele cumpararii rafturilor metalice de la storeexpert.ro !

Dispunem de o echipa completa de specialisti care va pot asista pe parcursul configurarii comenzii dumneavoastra. Nu trebuie sa fiti expert in domeniu, ci doar sa ne oferiti cateva detalii privitoare la tipul de afacere desfasurata, dimensiunile spatiului comercial si alte elemente relevante pentru gasirea tipului corect de rafturi metalice.

Experienta indelungata acumulata in domeniu ne-a ajutat sa gasim cele mai bune solutii de depozitare cautate de clientii nostri. Colaborarea cu ei nu se incheie dupa livrarea comenzii. Noi oferim solutii complete de depozitare pentru orice tip de afacere, consultanta gratuita si sfaturile necesare ori de cate ori suntem solicitati.

Nu sunt putine situatiile in care clientii care comanda rafturi metalice de la noi revin dupa o perioada de timp cu noua comanda, mult mai mare. O afacere care are bune perspective de dezvoltare are nevoie de noi solutii de depozitare.

Cunoastem toate aceste provocari cu care va puteti confrunta de-a lungul timpului si gasim impreuna cele mai bune solutii, avantajoase inclusiv in plan financiar pentru dumneavoastra. Va asteptam sa va prezentam oferta noastra de rafturi metalice si va veti convinge ca merita sa fim parteneri pe termen lung. Ne place sa credem ca succesul multor afaceri ni se datoreaza si noua, intr-o oarecare masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *