Regular
Regular

Lansarea Pro Evolution Soccer 2018 le oferă fanilor posibilitatea de a opri acțiunea jocului și de a se plimba pe teren pentru a capta acțiunea din orice unghi, prin intermediul tehnologiei Ansel. Gamerii pot adăuga apoi filtre și partaja imaginile pe social media, instantaneu.

În cadrul Gamescom, Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018) a primit premiul de cel mai bun joc de sport Gamescom 2017. Cea de-a 17-a versiune din această franciză, PES 2018, include îmbunătățiri pentru acțiunile de dribling, pentru controlul mingii și o viteza jocului, oferind un control mai realist al balonului. Caracteristicile jocului online de tip multiplayer au fost și ele îmbunătățite, pentru versiunile 2-vs-2 și 3-vs-3.

Ansel este o tehnologie inovatoare de a face capturi de ecran în joc. Fotografiile pot fi făcute din orice poziție, ajustate apoi cu filtre, pot fi capturate imagini HDR în formate de înaltă calitate, iar capturile de ecran în 360 pot fi partajate prin smartphone, PC sau cască de VR. Mai multe informații despre aceste funcții sunt disponibile pe pagina Ansel Technology.

Ansel câștigă teren
Ansel este compatibil cu o serie de jocuri extrem de populare, precum Agents of Mayhem, ARK: Survival Evolved, Aven Colony, Bulletstorm Full Clip Edition, Conan Exiles, Dark and Light, Dishonored 2, For Honor, Formula Fusion, Kona, Hellblade: Senua’s Sacrifice, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, Pro Evolution Soccer 2018, Raiders of the Broken Planet, Snake Pass, Transformers Online, Tekken 7, Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt și The Witness. Este compatibil cu Unity Engine și cu Unreal Engine ca plug-in și va fi disponibil în curând în Amazon Lumberyard.

Linkuri asociate

Anunțul video de lansare NVIDIA’s 4K PES 2018

https://www.youtube.com/watch?v=KezUgodwKmA

Articolul GeForce.com despre lansarea PES 2018 Ansel la Gamescom 2017:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/pro-evolution-soccer-2018-for-pc-adds-nvidia-ansel

Site-ul Konami PES 2018:

https://www.konami.com/wepes/2017/eu/en/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *