KW Rowenta Premium Care
Cum se rezuma serile tale de toamna? Cauti cea mai fashion tinuta pentru a doua zi, micul tau prieten patruped isi doreste o plimbare in parc, iubitul te vrea doar pentru el, iar ceasul bate in curand ora 12:00… Change the story! Your time is now! Din dragoste pentru parul tau, Rowenta iti ofera Premium Care Silence AC, uscatorul de par de inalta performanta, ultra-silentios, ce garanteaza rezultate perfecte!

Orice Printesa are trei prieteni de incredere
… care nu o lasa niciodata la greu. In povestea noastra acestia stau in grila uscatorului: J casmirul, cheratina si uleiul de argan – sunt cei care redau parului tau sanatatea si stralucirea dupa care orice printesa tanjeste. In plus, tehnologia Hydra Protect de care dispune Rowenta Premium Care Silence AC, asigura nivelul optim de temperatura pentru a mentine cu pana la 25% din hidratarea naturala a parului, iar generatorul de ioni combate efectul de frizzy.

Putere absoluta
Si cum in orice poveste exista si un personaj cu puteri supranaturale, motorul AC profesional de 2300 W, se dezvaluie ca prin magie. Fluxul de aer de pana la 120 km/h asigura eficienta si uscare rapida, iar difuzorul garanteaza dispersia perfecta, intensificand volumul natural si definind buclele. In ajutorul sau vin si cele doua trepte de viteza si trei de temperatura, ce ofera combinatia perfecta intre uscare rapida si protectie.

Mentinerea sanatatii parului, uscarea rapida si silentiozitatea sunt atuurile uscatorului de par Premium Care Silence AC de la Rowenta caruia printesa din tine ii declara dragoste neconditionata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *