Nu stiu cum sa o numesc, dar pizza este cu siguranta o gustare pe placul tuturor care se potriveste aproape oricarei ocazii. De-a lungul timpului pizza a ramas la fel, doar noi ingrediente au fost adaugate, ducand astfel la noi sortimente de pizza, fiecare pizzerie avand propriile retete speciale pe langa cele traditionale.

Desi foarte indragite de multe persoane sunt si fast-food-urile, in special de adolescenti, pizza a ramas la fel de populara si la fel de indragita de toti oamenii si este imposibil ca o pizzerie sa nu aiba macar cateva zeci de clienti in fiecare zi, mai ales cele non-stop. Multi dintre noi alegem sa comandam pizza si sa ne fie livrata la domiciliu fie pentru ca este mai comod fie pentru ca ne trezim pe la ora 10 sau 11 seara ca ni se face pofta de o pizza si ne este prea lene sau este dificil sa mergem la magazin.

Pentru cei care locuiesc in Bucuresti cea mai buna alegere este Gambino’s Pizza unde se gasesc cele mai bune preparate si cele mai gustoase sortimente de pizza dar si cele mai delicioase deserturi. Deschisa la orice ora din zi si din noaptea, aceasta pizzerie isi asteapta oricand clientii cu bratele deschise si cu oferte de nerefuzat fie ca ne comandam ceva acolo sau „la pachet”. Pentru iubitorii de produse de origine animala nimic nu este mai bun decat o Pizza Maxi Meats cu salam, carnati, piept de pui, chiftelute si sunca, o gustare care pur si simplu te face sa uiti de orice dieta si de grijile ca vei castiga in greutate.

Gambino’s este o pizzerie cu o istorie tumultoasa in crearea celor mai bune sortimente de pizza pentru bucuresteni si a primit numeroase aprecieri din partea clientilor romani si straini. Am putea spune chiar ca nu exista persoana din capitala care sa nu fi auzit de ei, mai ales ca Gambino’s Pizza preia comenzi din toate zonele orasului Bucuresti, desigur non-stop, asa ca daca ai o noapte alba si ti se face foame de ceva bun nu ezita sa apelezi la Gambino’s pentru pizza in sectorul 5 oricand, in cel mai scurt timp. Clientii au posibiliatea chiar de a-si crea propria pizza, alegand ei ingredientele care sa fie folosite la aceasta, uneori obtinant rezultate impresionante care pot deveni viitoare retete pentru cei de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *