Nikonisti, pregatiti-va pentru Nikon Black Friday Pro pe 20 octombrie! Aflat acum la a cincea editie, evenimentul Nikon Black Friday Pro a fost initiat de Nikon in 2013, in completarea serviciului Nikon Professional Service lansat in primavara aceluiasi an si este dedicat profesionistilor precum si celor care doresc sa faca pasul spre a deveni fotografi profesionisti.

Nikon Black Friday Pro reprezinta cea mai buna ocazie de a deveni membru NPS Romania. In calitate de membri NPS Romania, fotografii beneficiaza de servicii unice si complementare de suport, consultanta si asistenta tehnica. Avantajele de a fi membru NPS sunt urmatoarele:

– Linie telefonica dedicata pentru Suport Tehnic

– Reparatii gratuite in afara garantiei (cu exceptia costului pieselor)

– Curatare si calibrare gratuita a echipamentelor foto

– Abonament gratuit la revista NikonPRO

– Aparat de schimb pe durata service-ului

– „Welcome package NPS”

– Update-uri software gratuite

Campania Nikon Black Friday Pro este complementara festivalului reducerilor de la finalul lunii noiembrie, Black Friday. Inca de la prima editie a evenimentului, organizata in 2013, cand in promotie au intrat doar produse Nikon, s-a specificat faptul ca reducerile se aplica numai echipamentelor foto din gama de top. In octombrie 2014, de Nikon Black Friday Pro, pe langa aparatele foto si obiectivele Nikon profesionale, au fost disponibile la preturi mici si accesoriile Lexar, Velbon si Lowepro. A treia editie a evenimentului a avut loc in octombrie 2015, Nikon Black Friday Pro devenind  deja o traditie pe piata foto romaneasca. A patra editie a Nikon Black Friday Pro a venit cu multe surprize dedicate in principal membrilor NPS Romania.

Editia din acest an, Nikon Black Friday Pro, va avea loc in perioada 20 – 22 octombrie 2017 si se va desfasura la partenerii Nikon Professional. Partenerii Nikon Professional ofera intreaga gama de produse Nikon, precum si suport pentru profesionisti si fotografi avansati. Ca o recomandare, de Nikon Black Friday Pro, produsele comandate online au mari sanse sa ajunga foarte repede la cumparatori, deoarece, fata de sfarsitul lunii noiembrie, curierii nu sunt la fel de aglomerati.

Intr-un interviu acordat site-ului www.nikonisti.ro, Ambasadorul Nikon Romania, Marian Sterea spune: “Chiar daca suntem aproape de finalul sezonului, cel mai bun moment al anului pentru achizitii este Black Friday Pro, fiind o perioada ideala pentru investii in echipament foto. Achizitiile le fac toamna si probabil anul acesta voi fi atent la reducerile oferite de Black Friday Pro”

Verificati www.nikonisti.ro pentru a vedea ce echipamentele foto aflate in Nikon Black Friday Pro puteti achizitiona de la partenerii Nikon Professional.

Spor la cumparaturi!

Echipa Nikon

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de 100 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata CE si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unicul importator si distribuitor Nikon in Romania.

www.skin.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *