UPC România anunță introducerea canalului internațional Golf Channel în pachetul Sport. Clienții UPC vor avea ocazia să urmărească cele mai importante competiții de golf la nivel mondial și să afle cele mai noi știri despre acest sport.

Clienții UPC care au extraopțiunea Sport, vor urmări, în exclusivitate în România, seria completă de evenimente US PGA, 4 turnee WGC, principalele competiții ale turneului european, seria completă a turneului campionilor și turneului web.com din anul 2018, precum și principalele știri de la toate seriile importante.

Investim în permanență în extinderea și diversificarea conținutului TV, ca parte din strategia UPC de a le oferi clienților cea mai bună experiență de divertisment. Prin lansarea Golf Channel al NBC aducem în premieră în România un nou canal internațional, cu un conținut premium, ce se adresează comunității practicanților de golf și iubitorilor de sporturi în general. Astfel, ne bucurăm să fim primii care oferă acces la cele mai renumite competiții de golf publicului din România și vom continua să ne îmbogățim oferta cu programe internaționale, relevante pentru piața locală.” a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE.

Pasionații de golf vor beneficia de peste 1.500 de ore de transmisii în direct, peste 65 de turnee de golf și mai mult de 450.000 de cupe jucate.

Seria Rolex este doar unul dintre evenimentele de marcă difuzate de Golf Channel. Toate tururile europene importante se văd pe Golf Channel, inclusiv seriile finale: Turkish Airlines (2-5 noiembrie), Nedbank Golf Challenge (9-12 noiembrie) și Campionatul DP World (turneu de final de sezon – Race to Dubai, 16-19 noiembrie).

World Golf Championship – HSBC Champions – al 4-lea turneu din seria WGC, în cadrul căruia cei mai buni jucători din întreaga lume vor fi prezenți, va fi difuzat între 26 – 29 octombrie, iar Hero World Challenge, turnelul prestigios al fundației lui Tiger Woods, poate fi urmărit între 30 noiembrie – 2 decembrie.

Canalul TV face parte din pachetul Sport de la UPC, EPG 191

și este disponibil din 17 octombrie.

Golf Channel este singurul canal din lume dedicat acestui sport 24 din 24 de ore, punând, astfel, la dispoziția telespectatorilor cele mai noi informații despre golf și este disponibil și în format HD tuturor clienților de televiziune digitală care au activată extra-opțiunea Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *