Cei sase artisti revin vineri, 10 noiembrie, in Control Club, cu The Post-Psychedelic Ritual — un live set imersiv de sunet si lumina ce trece prin patru arcuri narative din universul Zammorian. Muzica este acompaniata de vizualurile live semnate Awkwarizmi.
.
.
Zammorian este un sextet de creatori cu o activitate multimedia distincta, a caror compozitie muzicala este sustinuta de linii narative originale si structuri vizuale complexe. Ei propun astfel, conceptual si expresiv, initierea unui nou gen creativ, prin generarea universului post-psychedelic, in care artele converg pe cai neconventionale catre revelarea unor mistere interioare. Sesiunile live Zammorian sunt experiente care poarta publicul atat in locuri noi, cat si adanc in introspectie. Sound-ul este definit de o orchestratie ampla cu influente post-rock, de rock progresiv si muzica experimentala, dar cu o nuanta distincta ce il face greu de incadrat.

LIVELAND si Control Club prezinta un nou Threshold Gathering produs de label-ul transdisciplinar Zazen/Kraftmark: ZAMMORIAN — A Post-Psychedelic Ritual, live in Control Club, vineri, 10 noiembrie, de la ora 21.00. Un showcase live care aduce in fata publicului bucurestean albumul conceptual The Theory of Absence in intregimea sa, plus material nou prezentat in premiera, sustinut vizual de un performance cinematic al artistei Awkwarizmi. O experienta revelatoare de muzica, mesaj si spectacol senzorial.

Despre Liveland

LIVELAND este o platforma organizationala de proiecte artistice focusate pe muzica, a caror menire este de a aduce o renastere culturala si de a oferi sustinere miscarilor educationale, sociale si de mediu. www.liveland.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *