Avand in vedere ca bucataria este locul in care ne petrecem mare parte din timpul pe care il petrecem acasa, aceasta incapere trebuie sa fie cat mai placuta din punct de vedere vizual si cat mai functionala astfel incat timpul petrecut in cadrul acesteia sa nu ne oboseasca. Acest mix poate fi obtinut prin respectarea urmatoarelor sfaturi:

  • Mobila este cea mai importanta componenta din cadrul unei bucatarii motiv pentru care trebuie sa acordam o importanta deosebita acesteia. In cazul in care aceasta nu mai corespunde cerintelor actuale sau ocupa mult prea mult loc, trebuie inlocuita cu una noua. Mobila la comanda comercializata de catre cei de la noblisime este din punctul meu de vederea varianta potrivita atunci cand vine vorba de o noua mobila bucatarie.
  • Avand in vedere ca bucataria este din ce in ce mai utilizata si pentru socializare nu doar pentru prepararea hranei, dotarea bucatariei cu fotolii este din punctul meu de vedere o alta mutare prin care imbunatatim atat aspectul vizual cat si confortul din bucatarie.
  • Pentru o atmosfera cat mai placuta, oxigenarea incaperii este una dintre conditiile pe care trebuie sa le indeplinim. Avand in vedere ca in interiorul bucatariei se gateste, aceasta conditie devine esentiala. Pe langa aerisirea periodica pe care trebuie sa o executam, dotarea bucatariei cu cateva plante naturale este cea mai eficienta metoda prin care mentinem nivelul oxigenului la un nivel optim. De asemenea, prin aceasta mutare infrumusetam si aspectul bucatariei lucru care nu poate fi decat in avantajul nostru.
  • Sistemul de iluminare joaca un rol important in modul in care este perceputa bucataria. Pentru ca aceasta sa nu fie perceputa ca o incapere mica, inchisa, obositoare, este nevoie de utilizarea unei surse de iluminat puternice, sistemul de iluminare pe leduri fiind cea mai buna varianta.

In concluzie, bucataria poate fi la fel de atragatoare si relaxanta precum celelalte incaperi ce alcatuiesc casa in care locuiesti atat timp cat oferi atentie modului in care amenajezi aceasta camera. Faptul ca bucataria nu mai este doar locul in care se pregateste hrana trebuie avut in vedere in momentul in care aceasta camera este amenajata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *