jewellery-792085_960_720

Bratarile din argint au atat de multe forme, dimensiuni si modele diferite inca e greu sa alegi doar una. De la bratari tip lantisor subtiri pana la bratari masive, de la bratari simple la bratari decorate cu pietre semipretioase – exista cate un stil pentru fiecare femeie.

 

Si indiferent care este tipul de bratara din argint pe care il preferi, exista cateva sfaturi universale pe care poti sa le pui in aplicare.

 

Bratarile de argint si alte bijuterii

In general, bratarile se potrivesc cu toate celelalte tipuri de bijuterii. In functie de look-ul pe care vrei sa il obtii, poti sa porti singura o bratara din argint ca piesa statement si sa eviti alte accesorii, sau poti purta mai multe bratari impreuna cu inele pentru a obtine un efect luxuriant.

 

Daca optezi pentru o bratara masiva, lata, incearca sa o combini doar cu accesorii simple, minimaliste, care au acelasi stil. Bratarile subtiri in schimb pot fi (si trebuie) purtate in combinatie cu alte tipuri de bratari si accesorii pentru un look fresh.

 

Bratarile de argint si hainele

Lasa-ti bratara sa straluceasca alegand hainele potrivite pentru a o pune in evidenta. Bluzele cu maneci 3/4 arata foarte bine cu bratari si este chiar indicat sa porti o bratara daca bluza ta are manecile prea scurte, pentru a umple acel spatiu gol.

 

In general, argintul arata mai bine in combinatie cu culori reci sau deschise. Poarta o bratara de argint la un outfit negru pentru o pata de stralucire sau la un outfit in culori neon pentru un plus de vigoare.

 

Ia in considerare si stilul bratarii atunci cand vrei sa o asortezi cu un anumit stil vestimentar – o bratara de dimensiuni mari va merge bine cu un look modern si minimalist, pe cand un set de bratari subtiri se va potrivi mai bine cu un look boem, cu bluze vaporoase si fuste sau rochii lungi.

 

Magazine cu bratari de argint

Desi vei gasi bratari de argint in aproape toate bijuteriile si magazinele de accesorii, daca vrei ca acestea sa fie cu adevarat unice si sa spuna o poveste, cea mai buna sursa este magazinul online Metaphora Bijoux care este plin de bijuterii etnice aduse direct din cele mai exotice tari din lume.

 

Alege-ti acum bratara de argint preferata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *