CES Las Vegas – 11 Ianuarie 2018: Kingston Digital Europe Co LLP, compania afiliată Kingston Technology Company Inc., cel mai mare producător independent de memorii, prezintă cele mai noi produse în cadrul CES. Kingston va susține prezentări în care vor fi demonstrate capabilitățile noilor generații de SSD-uri și stick-uri USB criptate, dar și noile facilități pentru consumatori în materie de soluții integrate și mobile.

“CES este oportunitatea perfectă pentru a demonstra inovațiile tehnologice care fac parte din familia Kingston.”, spune Robert Allen, Director Marketing și Technical Services – EMEA, Kingston. “Avem SSD-uri enterprise, USB-uri criptate, soluții mobile și integrate pentru consumatori, prin care vom continua să le oferim clienților sentimentul de încredere, securitate de ultimă oră și performanță maximă. Cei care ne vizitează site-ul vor înțelege perfect politica Kingston de a le oferi gama completă de soluții performante.”

            Demonstrațiile Kingston:

  • Nucleum, un hub media type-C 7-în-1, ce va extinde funcționalitatea noilor generații de MacBook, ce au doar un număr limitat de porturi USB de tip C. Astfel, Nucleum se alătură Bolt, stick-ul USB care extinde capacitatea de stocare a iPhone-urilor și iPad-urilor, ca parte dintr-o linie întreagă dedicată lifestyle-ului mobil.
  • Multi-drive-ul SSD DCU100 PCIe NVMe U.2, instalat într-un rack de server 10-bay 1U, care permite obținerea de ultraperformanță în cazul serverelor U.2 ce urmează să fie lansate anul acesta. 40 de SSD-uri vor fi atașate simultan în cadrul demo-ului.
  • Demo-uri ale DCU1000 și DCP1000 NVMe ce vor include prezentări ale redării, editării și color grading-ului în timp real al imaginilor de tip 8K RED Raw și 4K 16-bit float EXR.
  • Noua familie de SSD-uri UV500 SATA (5″, M.2 și mSATA), adaptate la tehnologiile 3D NAND și TCG Opal.
  • Varianta low-cost a SSD-ului A1000 M.2 PCIe NVMe, ce urmează să fie lansată și care demonstrează performanțele superioare ale PCIe față de SATA.
  • Diferite soluții integrate de memorii pentru consumatorii obișnuiți.
  • Întreaga linie de stick-uri USB criptate, atât de la Kingston cât și de la IronKey, companie preluată de Kingston în 2016.

Mai multe informații despre HyperX sunt disponibile pe:

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter:    http://twitter.com/hyperx

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah

Google+: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *