București, România – 11 Ianuarie 2018 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat că va prezenta, în cadrul ediției din 2018 a evenimentului Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) din Orlando, Florida, cele mai noi electrocasnice încorporabile, inclusiv apreciata gamă Samsung Chef Collection, care integrează cele mai intuitive și inteligente tehnologii dezvoltate de companie. În cadrul evenimentului care se va desfășura între 9 și 11 ianuarie, Samsung va fi prezent în calitate de expozant, pentru prima dată în 7 ani, confirmând astfel angajamentul său ferm față de SUA, cea mai mare piață de electrocasnice încorporabile premium din lume.
Samsung va expune produsele la standul W770, prezentând cele mai recente inovații în categoria de electrocasnice, demonstrând încă o dată că produsele Samsung sunt extrem de atractive pentru consumatorii din generația Millennials datorită designului deosebit și tehnologiilor avansate utilizate de companie.

 

 

 

 

 

 

“Participarea la KBIS confirmă preocuparea noastră continuă de a crea produse inovatoare pe care consumatorii doresc să le aibă în casele lor, în zilele noastre. Electrocasnicele noastre încorporabile inteligente, din gama premium, ne ajută totodată să creștem nivelul de satisfacție al consumatorilor  dar și să redefinim standardele industriei.” a declarat Tom Halford, Vicepreședintele Diviziei de Electrocasnice în cadrul Samsung Electronics America.
La standul Samsung vor fi expuse șase seturi diferite de produse electrocasnice pentru bucătărie, dintr-o  gamă largă de prețuri, incluzând atât seturi din oțel inoxidabil negru, cât și din oțel inoxidabil standard din gama Chef Collection. Samsung va sublinia, de asemenea, răspândirea accelerată a trendului „locuință inteligentă”, având la eveniment o zonă dedicată conceptului Connected Living în care va fi expus frigiderul premiat Family Hub și mașinile de spălat cu tehnologie FlexWash și respectiv QuickDrive.

Electrocasnicele încorporabile din gama premium Chef Collection expuse la KBIS integrează cele mai inovatoare tehhnologii Samsung, precum camera Remote View, încorporată în frigidere și Virtual Flame™ disponibilă pe plitele electrice cu inducție. De asemenea, la eveniment vor fi prezentate și funcțiile inspirate de bucătari, integrate într-o serie de produse încorporabile premium: cuptoare, plite electrice și pe gaz, mașini de spălat vase și frigidere, inclusiv modelul complet încorporabil 4-Door Flex de 42 de inci. Toate produsele dispun de conectivitate Wi-Fi sau Bluetooth pentru a asigura controlul tuturor dispozitivelor conectate dintr-o locuință inteligentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *