Ceasul de mana este unul dintre accesoriile ce nu lipseste din tinuta noastra vestimentara deoarece acesta infrumuseteaza aceasta tinuta. Avand in vedere ca orice ceas de mana este util din punct de vedere functional, atunci cand achizitionam ceasuri de mana trebuie sa punem accent pe modul in care acestea arata. Pentru a nu achizitiona orice ceas de mana care noua ni se pare ca arata bine, in procesul de achizitionare trebuie sa tinem cont de doua criterii si anume, dimensiunea si materialul din care este confectionat ceasul de mana. Din punctul meu de vedere aceste doua criterii fac diferenta intre ceasuri. Pentru ca aceasta diferenta sa fie facuta in sens pozitiv, iata cum trebuie sa arate un ceas de mana in functie de aceste doua criterii:

ceas-barbatesc-wesse-wwg200704

  • Privind din punct de vedere a dimensiunii ceasului de mana acesta trebuie sa fie proportional cu dimensiunea inheieturii mainii, a palmei dar si cu intreaga statura a celui ce poarta ceasul de mana. Contextul in care va fi purtat ceasul este un alt lucru de care trebuie tinut cont in momentul in care alegi dimensiunea ceasului de mana. Ceasurile de mana destinate mediului de afaceri trebuie sa fie de dimensiuni medii indiferent ca sunt ceasuri barbati sau ceasuri dama.

ceas-de-dama-wesse-wwl101302

  • Materialul din care este confectionat ceasul este cel de-al doilea criteriu care din punctul meu de vedere face diferenta intre un ceas de mana de calitate si unul de o calitate proasta. Aurul, argintul, otelul inoxidabil sunt materialele cele mai cautate atunci cand vine vorba despre un ceas de mana de o calitate superioara. De asemenea, inserarea diamantelor sau utilizarea safirului ca material pentru confectionarea sticlei protectoare a ceasului de mana sunt alte doua materiale populare pentru un ceas de mana impresionant din punct de vedere estetic.

In concluzie, pentru a arata ireprosabil din punct de vedere vestimentar introdu in tinuta vestimentara un ceas de mana care sa arate ireprosabil, respectarea sfaturilor prezentate in cadrul acestui articol fiindu-ti de mare folos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *