Axis Communications, lider pe piata echipamentelor video de retea, anunta lansarea AXIS Device Manager, un instrument software ce poate fi folosit pe teren si care ofera o metoda rapida, simpla si accesibila de a gestiona majoritatea instalarilor si a dispozitivelor operationale. Interfata produsului este intuitiva, utilizatorii putand sa configureze rapid noi dispozitive, fiind compatibil cu mii de camere de retea Axis si dispozitive de control acces sau audio.
“Ca furnizor de solutii dedicate securitatii fizice este responsabilitatea noastra sa oferim instrumente de gestiune si metode de securitate impotriva atacurilor cibernetice. Lansarea AXIS Device Manager accentueaza viziunea companiei de a inova pentru o lume mai sigura, mai inteligenta”, a declarat Fredrik Nilsson, VP, America, Axis Communications, Inc.
AXIS Device Manager este un update pentru aplicatia AXIS Camera Management si demonstreaza angajamentul companiei de a ajuta clientii sa realizeze implementari rapide si eficiente. De exemplu, in instalarile enterprise, timpul necesar realizarii unor sarcini precum instalarea AXIS Camera Application Platform (ACAP), upgrade-ul de firmware, configurarea si realizarea de setari de securitate, poate fi redus chiar si cu 90%. Solutia software ajuta de asemenea la protejarea echipamentelor din retea printr-o gestiune stricta a protocoalelor HTTPS si IEEE 802.1x, dar si a conturilor si parolelor.

device_manager_collage_250x500_1802_hi[1]
Cele mai importante functionalitati:
– Asigneaza automat adrese IP;
– Faciliteaza instalarea, configurarea, inlocuirea si upgrade-ul fiecarui dispozitiv din retea;
– Permite copierea setarilor de configurare intre mii de echipamente;
– Se poate conecta la multiple servere si sisteme;
– Poate realiza restaurarea la puncte predefinite si la setarile de fabrica;
– Permite update-uri de firmware;
– Poate gestiona si actualiza conturi de acces si parole;
– Permite implementarea si reinoirea certificatelor HTTPS si IEEE 802.1x

Suport pentru securitatea cibernetica
Securitatea cibernetica este un subiect de interes si de actualitate, infrastructura fiind necesara sa fie verificata si testata zilnic. AXIS Device Manager imbunatateste securitatea instalarilor si ofera un management centralizat facil. AXIS Device Manager va inlocui AXIS Camera Management. Software-ul este disponibil gratuit la adresa:
https://www.axis.com/global/en/products/axis-device-manager/overview

Despre Axis Communications
Axis Communications este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.
Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.
Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *