București, 13 februarie 2018 – Panasonic a lansat astăzi un nou produs din seria premium de telefoane digitale fără fir (DECT). Este vorba de KX-TGE510 ce include o serie de caracteristici perfecte pentru toţi utilizatorii care îşi doresc funcţii îmbunătăţite precum volum amplificat, taste mai mari, un display uşor de citit şi conectarea automată la numerele importante din agendă. Telefonul dispune de o calitate excepţională a sunetului, iar designul compact se integrează perfect în orice locuință. 

Calitate superioară a sunetului şi un volum îmbunătăţit

KX-TGE510 dispune de un sunet de o claritate remarcabilă, utilizatorii având posibilitatea de a amplifica volumul cu până la patru ori faţă de volumul standard al telefoanelor Panasonic DECT, printr-o simplă apăsare a tastei Amplify (Amplificare) de pe partea laterală a telefonului, fără a fi necesară întreruperea convorbirii.

Display şi taste uşor de citit

KX-TGE510 beneficiază de un display cu lumină de fundal albă, de 1,8 inch (4,6 cm), garantând astfel o vizibilitate sporită a numerelor afişate. Butoanele supradimensionate sunt marcate cu litere mari, care pot fi însoțite și de sunete la apelarea unui număr, pentru o utilizare cât mai ușoară a telefonului.

Noul model beneficiază şi de o sonerie inteligentă care comută la maximum volumul acesteia atunci când telefonul se află într-o zonă cu multă gălăgie, făcând astfel auzite toate apelurile. În plus, KX-TGE510 este prevăzut cu un indicator luminos de mari dimensiuni al soneriei, pentru a permite persoanelor cu dificultăţi de auz să observe cu uşurinţă primirea apelurilor.

Fiabil şi rezistent în orice situaţie

În momente cu adevărat dificile, utilizatorii pot apăsa şi menţine apăsat butonul pentru apel de urgenţă, pentru a suna automat un număr de contact înregistrat. La această categorie pot fi înregistrate până la patru numere, iar dacă primul contact nu este valabil se formează automat numărul următor. În situaţia puţin probabilă în care niciunul dintre numerele apelate nu este disponibil, telefonul le formează din nou de până la patru ori, începând cu primul contact, ceea ce sporeşte şansele ca una dintre persoanele apelate să fie găsită.

Telefonul a fost supus cu succes testului standard de rezistenţă la cădere/şoc (MIL-STD-810G, 516.6), concluzia fiind că telefonul poate suporta căderi de la înălţimea 1,2 metri suferind doar daune minore.

Funcţii multiple

Noul telefon KX-TGE510 include numeroase alte caracteristici precum:

  • Blocarea apelurilor nedorite cu o tastă dedicată
  • Modul Eco Plus – o simplă atingere de buton opreşte complet transmisia undelor radio atunci când telefonul este în mod stand-by
  • Asistenţă HAC (Compatibilitate cu aparate auditive) (conform ETS 300 381)
  • Difuzor cu tehnologie fullduplex pe receptor
  • Agendă telefonică generoasă, cu 150 de poziţii
  • Până la 17,5 ore de convorbiri

Până la 330 ore în stand-by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *