Vodafone te sarbatoreste

  • Toți utilizatorii My Vodafone, atât clienți Vodafone România, cât și utilizatori ai altor rețele, persoane fizice și juridice, sunt eligibili pentru a participa la campania „Vodafone te sărbătorește”
  • Premiul cel mare este un Audi RS5 Coupé în valoare de 129.000 de euro

 Vodafone România lansează o campanie pentru a sărbători alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla. Toți utilizatorii aplicației My Vodafone, clienți persoane fizice care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile, pot participa la campania „Vodafone te sărbătorește”, care răsplătește utilizatorii cu milioane de premii zilnice, marele premiu fiind un Audi RS5 Coupé acordat prin tragere la sorți. Până pe 31 martie 2018, orice utilizator eligibil poate câștiga un premiu zilnic prin simpla accesare a secțiunii dedicate din aplicație.

Pentru a câștiga unul dintre premiile zilnice și pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru premiul cel mare, utilizatorii trebuie să învârtă roata norocului din secțiunea dedicată campaniei în aplicația My Vodafone. Utilizatorii altor rețele mobile se pot înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu dacă își portează numărul de telefon în Supernet 4.5G. Câștigătorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorți pe data de 12 aprilie 2018 și anunțat pe www.vodafone.ro și pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Campania „Vodafone te sărbătorește” oferă o gamă variată de premii, de la city break-uri în Europa, console de jocuri, telefoane și tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale și accesorii valabile în magazinul online, boxe portabile, cursuri de conducere defensivă și șanse suplimentare pentru tragerea la sorți pentru premiul cel mare. Lista completă a premiilor este disponibilă în regulamentul campaniei.

De la lansarea noii versiuni My Vodafone din septembrie 2017, numărul utilizatorilor unici a crescut cu 35%. Noua versiune a aplicației are un design modern și intuitiv, care facilitează accesarea opțiunilor de verificare a costurilor, de plată a facturilor sau de reîncărcare a unei cartele preplătite. Mai mult decât atât, utilizatorii beneficiază de reduceri la o gamă variată de produse și servicii, precum produse electrocasnice și IT, călătorii, timp liber, îmbrăcăminte, încălțăminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate în fiecare lună pentru a acoperi cât mai multe tipuri de nevoi ale clienților Vodafone România. My Vodafone poate fi utilizată gratuit atât în țară, cât și în străinătate, deoarece traficul de date necesar accesării aplicației nu este tarifat. Aplicația este disponibilă gratuit pentru dispozitivele iOS și Android.

Inițiativa „Vodafone te sărbătorește” este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul mesajului „Cea mai bună rețea te sărbătorește” și este derulată în TV, outdoor și digital.

Recent, Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România pentru al patrulea an consecutiv, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de voce și date mobile, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie și decembrie 2017. De asemenea, Supernet 4.5G a obținut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile și oferă cea mai bună experiență de navigare pe internet și de utilizare YouTube în comparație cu ceilalți operatori. Mai mult, Vodafone România a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din România în 2017 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, care arată că rețeaua de generație 4G (LTE) a Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de download și upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor mobile.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *