MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 0

Ce stim despre Turcia? Frumoasa tara se intinde pe doua continente, 97 % din toata suprafata acestei tari este localizata in Asia, in timp ce un procent de 3 % se situeaza in Europa. Cele doua continente sunt despartite prin renumita stramtoare Bosfor, Marea Marmara si Dardanele. O statiune superba pe care merita sa o vizitezi este Belek, asa ca ia in considerare Oferte 2018 Turcia Belek , daca iti planifici deja concediul pe 2018, vei fi cu adevarat surprins.

Datorita pozitionarii sale geografice, Turcia a reprezentat dintotdeauna o rascruce a mai multor civilizatii, dar si un vad comercial destul de important. Tara are astazi granite cu opt state, capitala este Ankara, din punct de vedere istoric insa capitala e considerata a fi Instanbul, un centru economic, financiar si cultural important.  Aproximativ 68% din populatia Turciei locuieste in mediul urban, iar cultura este un adevarat amalgam de influente greco-romane, islamice, bizantine, iraniene, turcesti si anatoliene.

getimage

Belek este un adevarat paradis pentru turistii taramului Mediteranean, inconjurata de o padure de pini. De o frumusete naturala si salbatica spectaculoasa, statiunea Belek a fost descoperita ca regiune turistica in anul 1984, cand a fost declarata ”Centrul Turistic Belek”, devenind in cele din urma ceea ce este in zilele noastre: un adevarat paradis, datorita colaborarii dintre Asociatia Investitorilor Turistici Belek si Ministerul Turismului.

Aflata la 30 de km pe partea Estica a Antalyei, Belek a fost aleasa recent de catre Ministerul Turismului ca model al turismului turcesc, nu doar pentru turistii actuali, ci si pentru cei din generatiile care vor veni. Aceasta regiune detine 36 de hoteluri cu 5 stele, 6 terenuri de golf si case de vacanta superbe. De fapt, toate utilitatile intra la rangul de prima-clasa si reusesc sa promoveze o atmosfera familiala ideala, asigurand servicii cu deosebita atentie, de cea mai buna calitate turistilor care aleg sa o viziteze.

Daca alegi Filadelfia si Belek pentru a-ti petrece vacanta de vara, cu siguranta vei face cea mai potrivita alegere. Vei gasi in aceasta statiune superba teren de tenis cu toate serviciile, piscine atat pentru copii cat si pentru adulti, terenuri de joaca, saloane de infrumusetare si sali de fitness pentru doamne si domnisoare, toate dotate modern, dar si centre medicale. Hotelurile din Belek dau cu adevarat o noua fata turismului in intreaga Turcie. Situata intr-un cadru cu adevarat feeric, scaldata de razele soarelui aproximativ 300 de zile pe an, Belek e o destinatie din ce in ce mai cautata pentru hotelurile sale luxoase, plajele fine si lungi, terenurile de golf, bai de soare, inot, paduri superbe si sate de vacanta.

Este asadar locul perfect daca vrei o vacanta de relaxare sau una plina de activitati antrenante.

Pentru petrecareti exista aici cluburi de 5 stele de un lux spectaculos, in regim ”Ultra All Inclusive” care iti ofera sansa sa petreci o vacanta de vis intr-un paradis al marii si al nisipului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *