NVIDIA lansează astăzi un nou driver Game Ready pentru Final Fantasy XV Windows Edition. În plus, oferă o creștere a performanței de până la 7% în PlayerInknown’s Battlegrounds (PUBG) și optimizează Warhammer: Vermintide 2 și Worlds of Tanks 1.0. 

Driver Game Ready pentru Final Fantasy XV Windows Edition

Disponibile în ziua lansării sau înainte de lansare, driverele NVIDIA Game Ready oferă cea mai bună experiență pentru gamerii GeForce pasionați de aceste titluri. Inginerii NVIDIA optimizează performanța și gameplay-ul.  De asemenea, calitatea fiecărui driver Game Ready este certificată de WHQL de la Microsoft.

Final Fantasy XV Windows Edition este unul dintre cele mai așteptate titluri al acestei primăveri, iar gamerii GeForce sunt Game Ready pentru acest titlu. Noul driver Game Ready este compatibil cu două feature-uri GeForce Experience – Ansel și ShadowPlay Highlights. Acesta integrează, de asemenea, tehnologia GameWorks, și include NVIDIA FlowNVIDIA HairWorksNVIDIA ShadowWorksNVIDIA Turf Effects și NVIDIA VXAO. Final Fantasy XV Windows Edition se anunță a fi cea mai performantă versiune a jocului!

NVIDIA participă cu expertiza sa în gaming și în dezvoltarea PC-urilor pentru a oferi noi feature-uri jocului Final Fantasy XV și pentru a maximiza performanța adusă de plăcile grafice GeForce® GTX din seria 10 jucătorilor pe PC. NVIDIA va continua să lucreze cu Square Enix pentru a îmbunătăți performanța și stabilitatea și pentru a face compatibile funcțiile și tehnologiile oferite doar pe platforma de jocuripe PC  GeForce GTX, cum ar fi tehnologia pentru monitoare NVIDIA G-SYNC ™, optimizarea setărilor și GeForce Experience.

Performanță sporită în PUBG

Efortul echipei care realizează driver-ul nu se încheie odată cu lansarea jocului. Inginerii lucrează în continuare pentru a îmbunătăți performanța chiar și după lansarea unui joc. Rezultatele pot fi văzute  în PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), care prezintă îmbunătățiri de performanță de până la 7%, în funcție de GPU-ul și de configurația pe care se testează performanța. Tabelul de performanță este disponibil pe GeForce.com.

 

Game Ready pentru Warhammer: Vermintide 2 și World of Tanks 1.0

Acest driver va oferi, de asemenea, cea mai bună experiență pentru gamerii care joacă Warhammer: Vermintide 2 sau Worlds of Tanks ‘1.0 Engine Upgrade.

 Pentru mai multe informații:

Despre driver-ul Game Ready pe GeForce.com:

http://www.geforce.com/whats-new/articles/final-fantasy-xv-windows-edition-game-ready-driver

Descărcare Game Ready driver:

https://www.geforce.com/drivers

Despre Final Fantasy XV pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/final-fantasy-xv-windows-edition-4k-trailer-nvidia-gameworks-enhancements

Despre NVIDIA ShadowPlay Highlights pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/tag/shadowplay-highlights

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *