Ca si posesor de masina, si nu una cumparata noua, si nici dintr-un an recent, stiu cat de greu este sa gasesti piesele necesare pentru anumite reparatii. Mici defecte pot aparea oricand. Se slabeste un surub sau o garnitura, se deterioreaza ceva, datorita utilizarii indelungate, uneori zilnice.

Unele reparatii pot fi facute si de acasa daca stim cate ceva, altele in doar cateva minute la un service. Cele mai dificile sunt reparatiile de la motor si partile adiacente. Unele parti se gasesc greu sau sunt scumpe. Unele nici macar nu se gasesc la noi in tara, modelul masinii fiind mai putin cunoscut sau vechi. Iar in multe cazuri, pentru ca mecanicii sa ne poata repara masina, trebuie sa cumparam noi insine piesele necesare. Pentru acest motiv exista Dezmembraripenet.ro, o bursa de piese auto unde putem gasi tot ceea ce avem nevoie pentru a ne repune in miscare masina.

Asemeni unui site de anunturi online, pe Dezmembraripenet.ro, o firma sau un parc auto care se ocupa cu dezmembrarile de masini pot posta anunturi cu diverse piese de vanzare. Totodata, cei care sunt in cautare de piese pot posta si ei anunturi cu cele dorite, firmele care au la dispozitie piesele necesare avand posibilitatea de a-i contacta direct pe clienti. Totul este asadar foarte usor, numeroase firme de dezmembrari fiind prezente in aceasta retea.

Atunci cand vine vorba de piese importante pentru masina, care pe deasupra si costa destul de mult, preferam sa alegem cel mai bun pret, nici cel mai ieftin, pentru a nu cadea intr-o capcana dar nici cel mai scump, pentru a ne incadra intr-un anumit buget. Pentru o cutie de viteze de exemplu, putem plati si peste 4000 de lei, asta daca este vorba despre o masina obisnuita, nu una de lux sau una de teren. Partea buna este ca o astfel de piesa este foarte rezistenta, asa ca nu vom fi mereu in situatia de a fi nevoiti sa o schimbam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *