Huawei încheie în forță ediția de anul acesta a târgului de tehnologie MWC și își îmbogățește portofoliul cu 33 distincții primite din partea publicațiilor de top de la nivel global. Astfel, noile produse Huawei MateBook X Pro și seria de tablete Huawei MediaPad M5, lansate în cadrul târgului, au captat atenția și au primit numeroase laude, publicațiile apreciind compania pentru modul în care a transferat excelența și expertiza în domeniul smartphone-urilor și către divizia de notebook-uri și tablete. Printre caracteristicile apreciate de către presa internațională se numără design-ul fără cusur și îmbunătățirile aduse în materie de performanță, care fac din aceste dispozitive produse extrem de competitive în categoria flagship-urilor.

Printre premiile acordate lui Huawei MateBook X Pro și seriei de tablete Huawei MediaPad M5 se numără:

  • Android Headlines a premiat Huawei MediaPad M5 cu distincția “Best of MWC” datorită sistemului audio integrat, mai ales datorită sunetului surround care își face cu adevărat efectul în cazul conținutului multimedia. Android Headlines este un website recunoscut la nivel global, specializat în știri și recenzii despre tehnologie, precum și despre mediul de business, cu un număr de 3.85 de milioane de utilizatori lunar.

  • TechAdvisor a acordat Huawei MateBook X Pro distincția “Top Pick”, datorită calității incorporate, uimitoarelor boxe Dolby Atmos, precum și a touchscreen-ului, caracteristici ce fac din noul produs un”laptop premium, ultraportabil”. TechAdvisor este o publicație de talie mondială, aparținând de IDG, care oferă materiale actuale precum știri, review-uri hardware, forumuri și multe altele. TechAdvisor se bucură de un număr de până la 21.45 milioane de cititori lunar

  • Gear Diary a decis că Huawei MateBook X Pro este “Best of MWC”, datorită design-ului său impresionant și a specificațiilor sale. Tot această publicație a acordat și tabletei Huawei MediaPad M5 distincția “Best of MWC”, pentru design-ul premium și solid al acesteia. Gear Diary este o publicație online din Statele Unite, care prezintă informații accesibile tuturor cititiorilor săi despre tehnologie, cu aproximativ 150.000 cititori lunar.
  • Pocket-lint este o altă publicație care a acordat seriei Huawei MediaPad M5 distincția “Best of MWC”, apreciind design-ul elegant și subțire, rezoluția foarte bună a display-ului și conectivitatea mobilă. De asemenea, aceeași publicație a premiat și MateBook X Pro cu distincția “Best of MWC”, premiu acordat luând în considerare corpul metalic unibody cu un design contemporan, ecranul uimitor fără margini și siguranța și confidențialitatea consumatorilor oferite de modul în care este “ascunsă” camera foto. Pocket-lint este cel mai mare site independent de știri și recenzii din Marea Britanie și se bucură de 17.7 milioane cititori lunar.

  • Android Central a inclus MediaPad M5 în topul “MWC Top Pick” datorită hardware-ului actualizat și a stylus-ului M-Pen. Android Central este cea mai mare comunitate dedicată iubitorilor sistemului Android, care atrage lunar 27.2 milioane de vizitatori.

  • Windows Central a ales Huawei MateBook X Pro ca fiind “MWC Top Pick” pentru design-ul impresionant, care “duce ecranul aproape de margini” și “înlătură orice margine.” Windows Central este considerată cea mai importantă sursă de știri despre Windows, incluzând recenzii, articole, sfaturi și suport, ghiduri de cumpărare, forumuri și accesorii. Publicația atrage lunar 27.2 milioane de vizitatori unici.

  • Ubergizmo a acordat distincția “Best of MWC” noului notebook Huawei MateBook X Pro, datorită “aspectului premium al celui mai bun PC disponibil”, precum și datorită integrării a celor 4 speakere. Ubergizmo este un blog de top din domeniul tehnologiei care se bucură de 5.1 milioane de vizitatori lunar.
  • Publicația Hdblog a acordat lui Huawei MateBook X Pro distincția “Best Design”, motivând alegerea datorită designului notebook-ului, care nu are cum să treacă neobservat, mai ales datorită display-ului FullView, touchscreen-ului, a raportului ecran – carcasă și a corpului din metal. Hdblog a premiat deasemenea Huawei MediaPad M5 cu distincția “Best Tablet”, apreciind cel mai mult display-ul 2K cu îmbunătățiri ClariVu 5.0, precum și capabilitățile audio și performanța impresionantă. Hdblog este una din publicațiile tech de top din Italia, cu mai bine de 2 milioane de cititori lunar.

 

Lista celorlalte premii acordate produselor lansate de Huawei în cadrul târgului de tehnologie MWC, poate fi consultată mai jos:

PREMII HUAWEI MWC 2018
Nr. crt Publicație Premiu Produs
1 Android Headlines Best of MWC MediaPad M5
2 TechAdvisor MWC Top Pic MateBook X Pro
3 Gear Diary Best of MWC MediaPad M5
4 Gear Diary Best of MWC MateBook X Pro
5 Lifehacker AU Best of MWC MateBook X Pro
6 Lifehacker AU Best of MWC MediaPad M5
7 Pocket-lint Best of MWC MediaPad M5
8 Pocket-lint Best of MWC MateBook X Pro
9 Android Central MWC Top Pick MediaPad M5
10 Windows Central MWC Top Pick MateBook X Pro
11 Ubergizmo Best of MWC MateBook X Pro
12 HDblog Best Tablet MediaPad M5
13 HDblog Best Design MateBook X Pro
14 Teeech Best Brand N/A (Huawei)
15 Teeech Best Design MateBook X Pro
16 Teeech Users’ Choice MateBook X Pro
17 Expert Reviews Best of MWC MateBook X Pro
18 Alphr Best of MWC MateBook X Pro
19 T3 Best Tablet MediaPad M5
20 T3 Innovation Award MateBook X Pro
21 TechRadar Best Tablet MediaPad M5
22 TechRadar Readers’ Choice MateBook X Pro
23 TechRadar Readers’ Choice MediaPad M5
24 Trusted Reviews Best of MWC MateBook X Pro
25 Mashable Best of MWC MateBook X Pro
26 PCMag Best of MWC – Laptop MateBook X Pro
27 Digital Trends Best Tablet MediaPad M5
28 FoneArena Editor’s Pick MateBook X Pro
29 Tom’s Guide Best of Show – Best Laptop MateBook X Pro
30 Sakhtafzar Mag Editor’s Choice MateBook X Pro
31 AVING Global News Network Editor’s Choice – Best of MWC Top 10 MateBook X Pro
32 GadgetMatch Best of MWC MateBook X Pro
33 BGR Best of MWC MateBook X Pro

 

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *