Atunci cand organizezi un eveniment la un nivel mai inalt, adica pentru un public mult mai numeros, trebuie sa te gandesti la ce anume l-ar putea surprinde si cu ce ai putea sa vii tu in plus fata de restul evenimentelor care se desfsoara in orasul tau. Un magician evenimente te poate scoate din impas, ajutandu-te sa aduci acel ceva care va reusi sa atraga atentia publicului caruia doresti sa i te adresezi.

Stim cu totii ca publicul poate fi destul de pretentios si obisnuit cu organizarea de evenimente similare in orasul in care locuieste, va dori sa vada ceva special, nemaivazut, magic si inedit. Ce poate fi mai special decat un spectacol de magie? Daca vrei ca evenimentele din orasul tau sa fie diferite apeleaza la inserarea in programul tau a unui moment de magie, care va starni curiozitatea publicului si iti va crea o imagine pozitiva!

Lorenzo Cristian este iluzionistul care intr-adevar iti ofera magie, magie in adevaratul sens al cuvantului, oferind publicului un show vizual realizat din efecte de iluzionism dintre cele mai inexplicabile si inedite.  Adu asadar un strop de magie la evenimentul pe care urmeaza sa il organizezi, zambete, momente amuzante si de mister. Numerele de magie sunt un deliciu pentru absolut orice gen de public, iar cei care participa la eveniment vor ramane cu siguranta cu ceva placut in minte. Astfel, atat momentul de magie cat si evenimentul in sine vor deveni memorabile.

08-festival-arta-lorenzo-cristian

Un exemplu superb de un astfel de moment a fost Ziua Timisoarei, ocazie extraordinara pentru cateva mii de locuitori ai orasului care au participat sa vada pe scena desfasurarea unui duel. Duel deschis intre doua forte supreme care ne guverneaza, si anume Binele si Raul. Voluminos prin dimensiuni si impresionant prin actul artistic, show-ul oferit de Magicianul Lorenzo-Cristian si echipa sa a transmis un mesaj cu o doza consistenta de pozitivism: Binele invinge intotdeauna!

Nu sta pe ganduri daca vrei sa organizezi un astfel de spectacol si in orasul tau. Festivalurile sunt in mare voga in momentul actual, iar tot in Timisoara, magia face furori. Ai exemplu CheckART Festival, in Piata Unirii din Timisoara. E un festival de arta stradala, in care timisorenii s-au putut bucura de punerea in scena a mai multor scenete culturale, si in care, prin diverse numere spectaculoase de magie, mai multe personaje levitau sub ochii trecatorilor.

01-Magician-festival-Lorenzo-Cristian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *