Consider ca o experienta face cat o mie de cuvinte si cand zic experienta ma refer la o calatorie. Este foarte important sa calatoresti, ajungi astfel sa te dezvolti, sa intalnesti oameni noi cu care poti lega prietenii de durata, iti dezvolti vocabularul si ai posibilitatea sa vezi locuri diferite, poate pe care in trecut le vedeai doar in filme.

Sunt unele tari care iti ofera trairi unice si momente de neuitat, de aceea am ales sa plec intr-un circuit al Europei cu niste prieteni mai vechi pentru a explora noi orizonturi.1101ecv5g17560000010_01_3-1198-8621 troller

Excursia avea sa aiba loc vara, dura doua saptamani si am avut posibilitatea sa vad marile capitale europene totul cu un buget redus. Atunci cand calatoresti iti dai seama ca ai parte de niste trairi pe care nu ti le poate da un film si nu le poti citi nici in vreo carte.

Ceea ce ma impresioneaza cel mai mult atunci cand calatoresc sunt oamenii deoarece toti sunt diferiti, atat prin modul cum se comporta, cat si prin stil vestimentar sau modul in care vorbesc, multi se exprima liber, in timp ce altii mai au unele bariere de limbaj.

Fiecare tara are diferite atractii turistice, Franta are Turnul Eiffel, Italia are Colosseumul, Germania are Zidul Berlinului si lista poate continua cu toate marile capitale.

1101ecv5g17560000010_04_2-1198-3887

Atunci cand am plecat in calatorie mi-am cumparat doua trollere mari pentru a ma asigura ca nu imi va lipsi nimic si ca ma pot intoarce cu cat mai multe suveniruri.

 

Se intampla de multe ori sa ne imaginam locurile in care urmeaza sa calatorim intr-un mare fel, dar uneori putem ajunge sa fim dezamagiti, de aceea este foarte important sa cautam numeroase informatii despre locurile in care vom calatorii.

In concluzie, daca iti doresti sa calatoresti, trebuie sa cauti din timp destinatia dorita, pentru a beneficia si de anumite reduceri la bletele de avion sau la cazare. Si nu uita, cu cat vei calatori mai multi, cu atat te vei putea dezvolta mai mult si vei capata noi cunostinte care te vor ajuta in viitoarele actiuni pe care le vei face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *