Live site
Revista Biz a lansat, împreună cu UniCredit Bank, a doua ediție a proiectului editorial – Antreprenori de România în cadrul evenimentului ADN Antreprenor. Ghidul reunește cele mai puternice companii antreprenoriale românești, ordonate pe județe, după cifra de afaceri din 2016, conform datelor de la ONRC.
Antreprenori de Romania 2018
Antreprenori de Romania 2018

Realizat de echipa Biz, studiul ajuns la a doua ediție, ia pulsul mediului antreprenorial românesc la scara întregii țări, reunind companiile antreprenorilor locali. Companiile incluse sunt exclusiv firme românești, înregistrate în România, cu acționariat local, care nu apelează la structuri de acționariat de tip offshore.

De ce e nevoie de studiul “Antreprenori de România”?

Acest anuar aduce răspunsuri pentru multe întrebări legate de dezvoltarea pe județe a țării, de motivele și de direcția în care vor merge afacerile și companiile în următorii ani. Prin parcurgerea acestor liste se pot vedea cu ușurință cele mai prolifice domenii de activitate, județele în care companiile românești câștigă teren sau, din contră, sunt eclipsate total de multinaționale sau companii de stat, precum și cine sunt acționarii companiilor românești.

Ce cuprinde “Antreprenori de România”?

Top 100 de companii din București, ordonate după cifra de afaceri din 2016, conform datelor de la ONRC din 2016Top 20 mai mari companii românești din fiecare județ, ordonate după cifra de afaceri din 2016, conform datelor de la ONRC din 2016Opinii ale specialiștilor despre evoluția mediului antreprenorial din România în 2017 și perspective pentru 2018

PLUS

– numele acționarilor

– pachetul de acțiuni deținut de fiecare în parte

– orașul în care își desfășoară activitatea

– numărul de angajați

– cifra de afaceri

– domeniul de activitate

Ghidul “Antreprenori de România” poate fi comandat aici: http://www.revistabiz.ro/adnantreprenor2018/cartea-antreprenori-de-romania/

Costul de achiziție este 50 lei (TVA inclus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *