Te-ai saturat de radio-ul tau vechi din masina dar totusi nu dispui de suma necesara achizitionarii unui radio-CD ? Solutia perfecta este cumpararea unui modulator fm auto care se coneceaza simplu si rapid la orice casetofon prin sincronizarea frecventelor radio.

Acest tip de dispozitiv a ajuns sa fie extrem de popular si sa inglobeze din ce in ce mai multe functii interesante. Astfel , in momentul in care te hotarasti sa achizitionezi unul, s-ar putea sa ai ceva probleme in luarea deciziei: Pe care il cumpar?

Cu alte cuvinte un modulator fm este accesoriul folosit pentru a putea asculta in masina muzica de pe un card sau sun stick USB sau muzica de pe telefon prin intremediul mufei jack de 3.5 mm. Daca ai o masina cu un radio casetofon si vrei sa asculti MP3-uri de pe alta sursa, vei folosii un modulator fm.

mp3-007-1_3476

Acesta se conecteaza la priza de 12V a masinii si emite pe o anumita frecventa continutul dorit. Aparatul radio al masinii se va seta pe aceeasi frcventa cu modulatorul si in acest fel muzica va fi redata prin boxele autoturismului

Magline.ro vine cu ofertele perfecte la modulatoare fm si o gama variata de astfel de produse, preturile difera de la modulator la modulator in functie de specificatii, finisaje sau barnd, fiind pentru toate buzunarele si la cel mai bun raport pret/calitate. Exista modele mai avansatte care au functii in plus cum ar fii: ecrane LCD monocrom sau color, telecomanda, Bluetooth sau dispun de functii precum organizare playlist-urilor sau redare MP4 si multe altele.

Un modulator fm este solutia solutia iefina si eficienta, prin care poti transforma vechiul radio al masinii, intr-un player MP3 sau chiar o solutie pentru handsfree si un mod excelent de a reda continut direct de pe telefon.

Asa dar, modulatorul fm este un dispozitiv util pentru cei care chiar au nevoie de asa ceva si nu au alta alternativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *