Am visat de mult la asta. Sa imi las parul de pe fata sa creasca, sa vad cum arat cu barba, cum o pot stiliza cat mai bine, si ce look voi avea asa. In anii trecuti am incercat dar multe persoane imi spuneau ca nu este bine, mai ales membrii familiei. Dar acum, ca sunt la mare distanta, pot face ceea ce mi-am propus, asa ca am inceput sa imi las parul sa creasca.

La inceput nu a fost cine stie ce, paru meu de pe fata arata destul de rau, pentru ca nu am ales niciun model dupa care sa ma rad. Am vrut ca in primul rand sa creasca pana la marimea dorita. Dar, pentru a ma asigura ca merg in directia buna am folosit diverse balsamuri si solutii de ingrijire de la TheGroomLab, care le ofera domnilor kituri profesionale de stilyng de la par pana la corp.

Eu unul am parul facial destul de des, asa ca nu pot spune ca mi-a luat destul de mult pentru a ajunge la marimea dorita. Cu toate acestea, zi de zi a trebuit sa aplic solutiile speciale care sa ii confere stalucirea dorita. Nu pot spune totusi ca a fost ceva foarte greu, pentru ca la TheGroomLab am gasit tot felul de produse pentru ingrijirea barbii. Dar asta nu este tot. Chiar daca nu stiam cum trebuie aplicate si folosite toate acestea, am aflat, tot de pe site. Fiecare produs are o scurta descriere despre cum se poate utiliza, fapt ce m-a ajutat enorm. Iar pentru a ajunge la modelul dorit, tot de la acest magazin am achizitionat si kituri pentru barbierit cu ajutorul carora sa realizez mereu conturul dori si sa tund parul nedorit. Pe scurt, inca un vin devenit realitate multumita magazinului TheGroomLab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *