• Bonsurile de date pot ajunge pana la 50 GB pe luna
  • Bonus suplimentar de 10 GB, acordat la inscrierea in campanie

Bucuresti, 14 mai 2018 – Vodafone Romania le ofera tuturor clientilor persoane fizice, abonati sau utilizatori ai serviciilor preplatite, posibilitatea de a primi bonusuri de date in reteaua Supernet 4.5G, calculate in functie de traficul de date inregistrat atat de ei insisi, cat si de alti utilizatori, indiferent de reteaua in care se afla acestia. Oferta permite clientilor Vodafone sa acumuleze bonusuri utilizand aplicatia NetPrimesti, disponibila in Google Play si App Store.

In cadrul aplicatiei, utilizatorii pot initia sau se pot alatura unui grup de pana la sapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulandu-se pe o perioada de 15 zile. Bonusul de date astfel calculat pe baza traficului total este adaugat direct in conturile clientilor Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplatite si abonati, si este valabil 15 zile. Un bonus acumulat in acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, pana la 25 GB la fiecare 15 zile si pana la 50 GB pe luna. Utilizatorii serviciilor mobile din alte retele, precum si clientii Vodafone Romania persoane juridice pot, de asemenea, sa se alature unor grupuri create prin aplicatia NetPrimesti si sa contribuie la bonusurile primite de clientii Vodafone persoane fizice.

In plus, clientii Vodafone Romania primesc un bonus de 10 GB, acordat o singura data, la prima inscriere intr-un grup creat in aplicatia NetPrimesti, numit „Smart Family”.

„Prin aceasta noua oferta, ne consolidam cele doua directii strategice de business, digitalizarea si extinderea portofoliului prin adaugarea de optiuni adaptate pentru familii si grupuri de prieteni. Le oferim astfel clientilor nostri un nou instrument digital care le permite sa se bucure de servicii de comunicatii in cea mai buna retea, alaturi de familiile lor si de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

Noua oferta este valabila pana in 15 iunie 2018. Aplicatia NetPrimesti este disponibila intr-o versiune mai complexa, care permite mai mult decat simpla masurare a traficului de date. Odata instalata, aplicatia calculeaza consumul de date cumulat al tuturor utilizatorilor dintr-un grup. Detaliile campaniei, regulile de configurare a unui grup si de adaugare a unor membri noi sunt disponibile pe  https://www.vodafone.ro/smartfamily.

Noua oferta Vodafone Romania este promovata printr-o campanie derulata pe TV, radio, outdoor si in mediul digital, construita in jurul mesajului „Toti pentru unu’ si unu’ pentru toti”. Compania continua sa foloseasca platforma creativa integrata lansata in cadrul campaniilor anterioare. Protagonistii noii serii raman actorii Vlad Ivanov, in rolul tatalui, Maria Popistasu, care interpreteaza rolul mamei, si cei doi copii carora le dau viata actorii Stefan Iancu si Ana Maria Vinau.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 46 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *