Grecia a devenit in ultimii ani printre primele atractii turistice aflate in topul listei de destinatii de vacanta a romanilor. Si de aceea in vara aceasta o sa plec si eu in Grecia. Am gasit multe oferte paralia katerini. Si am decis sa plec cateva zile acolo sa vad si eu ce e atat de special si de ce o prefera toata lumea. De obicei sunt foarte reticenta atunci cand vine vorba de locurile de vacanta foarte appreciate si laudate. Mie imi place sa caut si sa descopar locuri noi, mai pazite de ochii lumii. Imi place sa descopar locurile asa cum sunt ele, sa imi creez eu singura impresiile despre locurile pe care le vizitez, fara sa fiu influentata in vre-un fel de parerile altora.

Plus ca Grecia este foarte aproape de Romania, probabil de asta este si asa apreciata de romanii nostri. Faci 8 ore pana in Grecia, e mai putin decat daca te-ai duce pana la Oradea. Bine 8 ore in conditiile in care pleci cu masina personala, daca pleci cu autocarul am inteles ca faci in jur de 12 ore, pentru ca autocarul are ruta lui care nu poate fi schimbata. Daca pleci cu avionul vei face si mai putin, in jur de o ora si 30 de minute.

Eu o sa plec cu masina personala si abia astept sa vad ce minunatii imi rezerva Grecia. Sunt nerabdatoare sa vad daca toate laudele pe care le-am auzit au o baza solida. Si sper sa fie asa, ca nu as vrea sa fie o vacanta nereusita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *