Razer a colaborat cu Bandai Namco Entertainment și Shueisha, Inc. / Toei Animation pentru dezvoltarea unor arcade fighting sticks inspirate de jocul DRAGON BALL FighterZ

BUCUREȘTI, 25 mai 2018 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, în parteneriat cu Bandai Namco Entertainment și Shueisha, Inc. / Toei Animation a dezvăluit o nouă gamă de arcade fighting sticks pentru Xbox One™ și pentru PlayStation™ 4, inspirate de popularul joc Dragon Ball FighterZ.

Razer Atrox Arcade Stick pentru Xbox One și Razer Panthera Arcade Stick pentru PlayStation 4 au un design special, cu imagini provenite din jocul Dragon Ball FighterZ. Testate de cei mai buni jucători de sporturi electronice din lume, noile arcade fighting sticks sunt complet personalizabile, fiind concepute să răspundă la nevoile speciale ale jucătorilor profesioniști, dar și la cele ale membrilor comunităților de modderi.

   

Noile arcade sticks sunt construite folosind componente Sanwa de cea mai bună calitate și includ 10 butoane și un joystick cu opt direcții. Construcția este gândită pentru a fi pe placul celor care vor să facă modificări, stick-urile putând fi personalizate pentru a se potrivi cu orice stil de jucat. Compartimentul de stocare integrat cuprinde locașuri pentru cablul USB detașabil, pentru șurubelniță, dar și pentru un joystick, respectiv butoane suplimentare. Modelul Razer Panthera dispune și de un mod de funcționare denumit Tournament Gaming Mode, care-l face compatibil cu cele mai populare jocuri de luptă.

Pentru mai multe informații despre fighting stick-urile DRAGON BALL FighterZ concepute de Razer vizitați:

https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-dragon-ball-fighterz-panthera

https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-dragon-ball-fighterz-atrox

 Preț:   $219.99/ €239.99

Disponibilitate:   
Razer.com – Semestrul I 2018
La nivel global – Semestrul I 2018

Caracteristici:

  • 10 butoane Sanwa™ Denshi de nivel profesional
  • Joystick autentic Sanwa
  • Compartiment de stocare pentru joystick-uri și butoane suplimentare (neincluse în pachet) ușor accesibil
  • Personalizare ușoară din câteva mișcări
  • Structură internă de tip fagure pentru montarea cât mai ușoară a șuruburilor
  • Cablu USB de 3m detașabil
  • Șurubelniță inclusă

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *