Orice patron are obligatia prin lege sa intretina curatenia la locul de munca pentru angajatii sai. Insa pe langa obligatia legala, este vorba de respectul fata de cei din jurul tau, in special daca este vorba de oamenii care iti aduc profit firmei tale. Daca exista respect fata de angajatii tai cu siguranta acestia te vor rasplatii prin task-uri indeplinite bine si la timp, ceea ce va face ca firma sa se tine pe linia de plutire sau chiar sa depaseasca concurenta.

Stim cu totii cat de importanta este prima impresie si ca, ordinea si curatenia dintr-un de la un loc de munca poate fi aspectul decisiv in luarea unei decizii de angajare. In urma unor experimente s-a dovedit ca daca spatiul de lucru este muradar si dezordonat, angajatii nu o sa mai poata sa isi faca treba cum trebuie ceea ce inseamna o rata de rezolvare a task-urilor mult mai mica. Acest lucru poate duce la scaderea profitului firme sau chiar falimentul daca nu se face ceva in privinta asta.

Pentru a putea mentine curatenia asa cum trebuie Sanito.ro iti sare in ajutor cu produse si ustensile de curatenie si intretinere de cea mai buna calitate si de la peste 50 de brand-uri cunoscute si apreciate in domeniu in intreaga lume.

In cazul unor spatii de birouri, desi nu pare un aspect care sa conteze prea mult, achizitionarea unor covoare profesionale sunt foarte importante, in special pentru intrare sau holuri, deoarece acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate sa nu prinda mirosuri si sa nu se impregneze praful si mizera in ele. Interiorul unei cladiri de genul trebuie mentinut curat indiferent de starea vremii iar cu ajutorul acestor covoare acest lucru va fi mult mai usor de realizat si astfel curatenia se va putea mentine mult mai usor fara mari batai de cap.

Tot ceea ce inseamna mobilier, calculatoare, laptop-uri, tastaturi sau mouse-uri si asa mai departe trebuie dezinfectate zilnic cu dezinfectanti si produse hartie, fiind de unica folosinta se vor arunca si totul va fi mult mai sigur.

In ceea ce priveste grupurile sanitare, acestea trebuie obligatoriu curatate si dezinfectate zilnic, daca nu de mai multe ori pe zi deoarece este locul unde microbii si bacteriile au unda verde la dezvoltat. Nu trebuie sa lipseasca sapunul dezinfectant si prosoape hartie pliate , ca angajatii sa isi poata mentina o igiena cat mai curata.

Daca este vorba de saloane de infrumusetare ca de exemplu saloanele de tatuat, acestea trebuie sa aiba in dotare, role cearceaf hartie , pentru patul pe care stau clientii si bineinteles schimbate dupa fiecare client, fiind un mediu destul de periculos daca nu sunt indeplinite conditiile de curatere.

9._Huse_de_pat_unica_folosinta-700x850

Cu ajutorul produselor de la Sanito.ro poti asigura cu succes conditiile necesare unui loc de munca decent si vei da dovada de respect fata de angajati dar si de clienti, care cu siguranta o sa recomande oricui are nevoie de un job curat linistit si bine platit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *