Indiferent care este următoarea ta provocare, fie că îți dorești să te apuci de sport, să escaladezi un munte sau să îți schimbi stilul de viață, NIVEA MEN te susține să realizezi orice îți propui. Pentru că un bărbat care se simte bine în propria piele va avea întotdeauna încrederea de a obține mai mult, de a-și depăși potențialul și de a îi inspira pe ceilalți.

Vara aceasta, NIVEA MEN a lansat gama de produse DEEP și te îndeamnă să îți depășești limitele, pentru că adevărata performanță începe din interior.

Alături de NIVEA MEN DEEP, Radu Restivan – antrenor de cycling, aerobic și atletism – va inspira prin exemplul personal pe toți cei care vor dori să facă în sfârșit acel extra pas către depășirea limitelor, ale minții și ale corpului.

Radu a lucrat ca jurnalist sportiv, în agenții de comunicare și PR, iar la 27 ani a decis să își schimbe complet viața prin sport. El demonstrează că fiecare zi este o nouă oportunitate de autodepășire: dacă la început nu putea alerga nici măcar un kilometru, acum a terminat peste 20 de maratoane și ultramaratoane. Este ambasador „World Marathon Majors” (circuitul celor mai mari maratoane din lume), dar și al unor competiții din România și gazda „Discover the World through its Marathons” (primul documentar video de alergare).

 

În plus, este cel care a creat o adevărată comunitate de alergare urbană – 321sport – prin care inspiră și ajută oameni de toate vârstele să își schimbe viața prin intermediul sportului, participând la antrenamentele sale. Programul #dela1la21 este astăzi cel mai mare program dedicat pasionaților de alergare.

Mai mult ca oricând, NIVEA MEN te susține să fii la înălțimea obiectivelor tale. Produsele de îngrijire NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru pielea bărbaților datorită formulei care asociază carbonul cu ingredientele antibacteriene, asigurând o curățare profundă și prospețime de durată – indiferent de provocările pe care le accepți. De asemenea, beneficiază de un parfum aparte, cu note intens lemnoase și un design minimalist, masculin.

Gama completă include șampon, gel de duș, antiperspirant, gel de curățare pentru față și barbă, spumă și gel de ras, after-shave.

Pregătește-te să dai tot ce ai mai bun!

Preţ maxim recomandat:

Șampon NIVEA MEN DEEP (250 ml): 12,88 Lei/buc

Șampon NIVEA MEN DEEP (400 ml): 19,34 Lei/buc

Gel de duș NIVEA MEN DEEP (250 ml): 11,67 Lei/buc

Gel de duș NIVEA MEN DEEP (500 ml): 16,62 Lei/buc

Spray antiperspirant NIVEA MEN DEEP (150 ml): 12,38 Lei/buc

Roll-on antiperspirant NIVEA MEN DEEP (50 ml): 12,38 Lei/buc

Gel de ras NIVEA MEN DEEP (200 ml): 16,60 Lei/buc

Spumă de ras NIVEA MEN DEEP (200 ml): 11,67 Lei/buc

Gel de curățare față&barbă NIVEA MEN DEEP (100 ml): 22, 54 Lei/buc

After-shave NIVEA MEN DEEP (100 ml): 28,33 Lei/buc

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA MEN și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *