ceas-barbatesc-lacoste-2010800

Parteneriatul meu cu Ceasmania.ro a inceput anul trecut in apropierea festivitatilor de iarna, deoarece doream sa le fac un cadou inedit angajatiilor mei.

Suntem o firma de IT din Romnaia iar eu imi doream sa imi stimulez angajatii si mai mult cu o mica atentie in preajma Craciunului.

M-am gandit la toate posibilitatile de cadouri, dar imi doream sa le ofer un obiect practic pe care sa il foloseasca zilnic. Cum deodorantul si gelul de dus ar fi putut sa ii ofenseze, am decis ca voi apela la Ceasmania pentru a face cadourile ideale.

Ceasmania este un magazin online ce comercializeaza ceasuri de inalta calitate de la diferiti producatori. Pe site-ul lor sunt expuse ceasuri barbati si ceasuri dama, ambele reprezentate de o gama foarte variata de brand-uri si preturi.

Am decis ca toti vor primi acelasi model de la acelasi producator iar brand-ul pe care l-am ales a fost Lacoste. Fiind un brand cunoscut, la nivel modial, de imbracaminte si accesorii stiam ca nu aveam cum sa dau gres cu aceasta decizie.

Am ales un model de ceas unisex pentru ca astfel nu vor exista conflicte intre colegi. Modelul Lacoste este acela pe care toti il cunosc si anume un ceas verde cu bratara din cauciuc de calitate cu stema brand-ului Lacoste.

Dupa ce am plasat comanda, un email mi-a confirmat cererea si aveam sa primesc coletul in cel mai scurt timp.

La doua zile am primit coletul de la curier si am pus pe fiecare birou cate o cutiuta ce continea cadourile. A doua zi, angajatii au fost foarte uimiti si bucurosi sa gaseasca aceasta atentie din partea firmei.

Cu siguranta au fost cele mai bine primite cadouri pe care le-am facut vreodata. Recomand site-ul magazinului Ceasmania.ro pentru cei care doresc sa daruiasca un cadou cu adevarat special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *