5-1024x768

Auditeco Ges este o companie care se ocupa cu auditul de mediu pentru anumite constructii sau lucrari ce se afla pe terenuri sau zone care ar putea fi afectate de actiunea respectiva. Practic, aceasta firma pune la dispozitie astfel de servicii pentru orice client din Roamnia dar si din strainatate, pentru a-I asigura ca este in conformitate cu certificatele internationale pentru protectia mediului si cu ultimele reglementari din acest domeniu. Nu trebuie sa fii un expert pentru a face acest lucru. Auditeco Ges se ocupa de absolut tot pentru tine.

Firma are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si iti pune la dispozitie experti consultanta mediu pentru o evaluare cat mai obiectiva si profesionala. Pe langa experienta acumulata, firma dispune si de intrumente de ultima generatie cum ar fi software sau brevete de inventii create special de cei mai buni oameni in doemniu pentru facilitarea actiunii de audit. Indiferent de nevoia pe care un client sau un investitor o are, apeland la profesionistii de la Auditeco Ges, va avea o reactie prompta si adaptata perfect cerintelor.

Exista pe site-ul companiei informatii transparente despre realizarile de pana acum. Astfel, puteti afla ca au la activ peste 400 de audituri de mediu, mai mult de 1300 de studii de conformare si autorizare si peste 50 de servicii finalizate de consultanta ISO 14001. Cifrele sunt, intr-adevar, impresionante. Toti clientii au fost extrem de multumiti apeland, cu regularitate, la serviciile Auditeco Geo. Investitori din diverse domenii contracteaza cu incredere la aceasta firma. Astfel, in portofoliul Auditeco Ges veti intalni dezvoltatori imobiliari, producatori din industria aeronautica, constructori de autostrazi, producatori din industria auto, energetica, chimica si lista continua. Nume mari precum Apele Romane, Actavis-Sindan Pharma, Alba Aluminium, ALRO, Avioane Craiova, Brenntag, Cerealcom, Honeywell si multi altii au apelat cu incredere la consultanta si la expertii de la Auditeco Ges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *