young-sportswoman-measuring-sizes-her-body-with-tape-after-workout-near-the-sea_8353-6961

Stai ore intregi la birou, mananci haotic, circuli doar cu masina, apelezi mereu la lift, preferi cafeaua si sucurile in locul apei, iar stilul tau de viata nu este deloc unul sanatos. Te regasesti in acest scenariu? Daca te-ai saturat de nebunia din viata ta si nu-ti mai place cum arati, e timpul sa faci ceva: alege un program de slabire in Constanta si profita de ocazia de a avea un corp sanatos, de invidiat.

Nu spunem ca este simplu, dar acest program de slabire si tonifiere are grija de tine si de stilul tau de viata. Ai parte de 12 sedinte de antrenament a cate 80 de minute, care cuprind diferite tipuri de exercitii pentru fiecare parte a corpului. Credeai ca este suficient sa faci cateva abdomene si corpul tau va fi perfect? Trebuie sa iti spunem ca te inseli, acest program este foarte complex si are rezultate intr-un timp foarte scurt. Deci, sa revenim: fiecare parte a corpului este “lucrata” exact asa cum trebuie, pentru ca tu sa slabesti in mod egal de peste tot.

Ai inteles partea de slabire, dar sa stii ca aceste antrenamente sunt si de tonifiere, adica exercitii special create care iti intaresc muschii si dau un aspect placut pielii. Daca partea cu exercitiile ti se pare usoara, sa stii ca primesti din partea noastra si asistenta nutritionala, adica da, primesti un plan alimentar pe care trebuie sa il respecti cu strictete pe intreaga perioada a programului. Cei mai multi clienti care vin la acest program isi continua dieta ca fiind un stil de viata sanatos, iar in acest mod se mentin perfect.

Daca nici partea nutritionala nu te convinge ca este programul perfect pentru tine, trebuie sa iti spunem si ca in cadrul acestor antrenamente, noi muncim si la partea psihologica a clientilor nostri. Vei avea din nou incredere in tine si in corpul tau, iar hainele preferate care zac de ceva timp in dulap vor vedea din nou lumina soarelui.

Programul de slabire si tonifiere iti schimba viata si ai posibilitatea sa alegi dintre 4 categorii: premium, standard, incepatori, barbati. Cum iti spuneam mai sus, acest program este pentru toata lumea, dar sa stii ca fiecare persoana are parte de asistenta si de un program personalizat.

Te-ai decis ca este timpul sa iei parte la un astfel de program? Vino la Dina Jumps si inscrie-te la acest program de slabire din Constanta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *