In trecut oamenii care ramaneau fara dinti isi puneau altii falsi din metal auriu sau argintiu. Efectul era dizgratios, dar alegi intotdeauna raul mai mic. Decat fara dinti, mai bine cu dinti galben-luciosi sau argintii-luciosi. In joaca, dupa ce luau poleiala de la ciocolata, copiii isi imbracau si ei dintii cu acest material, fiindca nu stiau ce inseamna sa ramai fara dinti.

Persoanele bogate isi pun dinti de aur, dar in ceea ce ma priveste nu as da pentru nimic in lume un dinte cu aspect natural pe unul de aur.

Dintii albi, stralucitori reprezinta criteriu al frumusetii si curateniei, in timp ce dintii galbeni, patati necesita albire.

Gata cu metalul de calitate dubioasa in stomatologie! In prezent, pentru implant dentar  se utilizeaza materiale de top, care prezinta in mod obligatoriu urmatoarele caracteristici:

-sunt acceptate si asimilate 100% de catre organism ca acesta sa nu sufere cu timpul din cauza prezentei unui corp strain. Radacina dintelui in cazul implantului este inlocuita de surubul din titan, acest metal fiind unul dintre cele mai pure.

-sunt rezistente, ceea ce permite ca lucrarea respectiva sa reziste mult timp si sa aiba un termen generos de garantie

-imita pana la confuzie dentitia naturala. Este ideal ca intre dintii naturali ai pacientului si cei proveniti din implanturi sau lucrari fixe provizorii, lucrari de orice tip sa nu existe diferente. Privitorii sa nu faca niciodata remarca:”Ti-ai pus dinti!”, ci:”Cum ai procedat de ai aceeasi dantura ca in tinerete?”

Mentionez ca am gasit astfel de stomatologi la clinica Criss-Smile, care lucreaza cu cele mai bune si rezistente materiale si sunt foarte atenti ca dintii restaurati sa semene cu dantura naturala a pacientului.

Radiez de fericire ca dintii metalici sunt de domeniul trecutului, fiindca nu mi-as fi dorit sub nicio forma sa zambesc galben sau argintiu, orice varsta as avea!

Clinica prezentata mai sus colaboreaza cu furnizori de top in ceea ce priveste materialele pentru restaurarea dentara, dar si pentru procurarea celor mai bune aparate, echipamente si consumabile din cabinet.

In ciuda faptului ca se folosesc produse si aparatura de calitate premium, iar medicii sunt in pas cu noua tehnologie, deci foarte bine pregatiti, tarifele sunt corecte si se pot achita si in rate.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *