lampa-orientala-medie-1623-8600

Tocmai ce te-ai apucat de amenajarea living-ului tau? Iti doresti sa abordezi un anumit stil, insa nu stii spre ce directie sa o iei? Noi iti propunem stilul oriental si o gama larga de lampi de living pentru amenajarea unui living de exceptie. Stilul oriental este unul dintre cele mai cunoscute stiluri in amenajare si are cateva caracteristici aparte.

O bogatie de culori

Stilul oriental se caracterizeaza printr-o abudenta extraordinara de culori. Si nu numai ca numarul de nuante folosite este mai mare, ci culorile se remarca si prin vitalitate. Stilului oriental ii sunt specifice culori tari precum rosul, galbenul, portocaliul, maroul, dar si verde sau albastru. Pe fondul acestor culori se aplica diverse modele. Putem sa recunoastem stilul oriental prin prezenta multiplelor forme geometrice: cercuri, triunghiuri, linii drepte, romburi si multe altele.

In acest mod, prin amenajarea living-ului tau cu lampi de living orientale vei reusi sa aduci pata de culoare necesara in sufragerie. Poti opta dintr-o gama larga de modele si nuante de culoare pentru a se potrivi cu restul aranjamentelor.

Un colt de spiritualitate

Lumea orientala este recunoscuta in lume printr-un nivel crescut de spiritualitate. Daca stilul oriental este prea puternic pentru a-l aplica in amenajarea intregului livind poti opta pentru crearea unui spatiu mai restrans. Ce spui sa alegi o masuta de lemn din acelasi stil si sa asezi pe ea o lampa orientala? Vei fi surprins cat de bine se va potrivi acest colt in intregul decor. Astfel, vei stii ca acela este coltul tau in care te poti retrage. Poti practica chiar si activitati de yoga, meditatie, pilates pentru deconectarea mintii de numeroasele ganduri de peste zi.

Lumina perfecta pentru o seara linistita 

Dincolo de aspectele legate de stiluri, culori, asortari, ramane aspectul practic – luminarea incaperii. Lampile de living orientale sunt alegeri excelente pentru cei care cauta o lumina calda, placuta ochilor pentru o atmosfera relaxanta de seara.

Lampile de living din magazinul Morris Alexander sunt realizate manual din bucati de sticla colorata si prezinta un aer aparte. Iti vor gasi un loc aparte in living-ul tau.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *