Razer Sila asigură cele mai bune viteze de acces din clasa sa și o conexiune fără interferențe chiar și în cele mai aglomerate zone WiFi*

BUCUREȘTI, 3 octombrie 2018  – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Razer Sila, un router WiFi ultra-performant destinat utilizatorilor care au nevoie de servicii WiFi optimizate pentru gaming, streaming și descărcarea de conținut multimedia.

Odată cu expansiunea fenomenului de jocuri video rulate pe dispozitive mobile și cu multe locuințe care nu permit construirea unei rețele prin cablu care să acopere fiecare cameră, conexiunile WiFi rapide și de încredere sunt mai importante ca niciodată. Noul router Razer Sila a fost dezvoltat să ofere o experiență de gaming cu viteze constante și lipsită de lag, respectiv posibilitatea de a face streaming fără întreruperi, asigurând o rețea wireless rapidă care să răspundă la nevoile celor mai exigenți utilizatori de dispozitive mobile, laptopuri și console.

Razer Sila încorporează o serie de tehnologii dezvoltate cu scopul de a le oferi jucătorilor cea mai rapidă și cea mai stabilă conexiune WiFi, atât acasă, cât și la birou. Printre acestea se numără: Razer FasTrack, Multi-Channel ZeroWait DFS și capabilitate Mesh cu o bandă dedicată pentru traficul backhaul. Administrarea rețelei printr-o aplicație mobilă dedicată face utilizarea și instalarea Sila deosebit de ușoară și de rapidă.

Aplicația Razer FasTrack încorporată în Razer Sila este un motor QoS proprietar dezvoltat pentru administrarea inteligentă a traficului de date. Prin utilizarea tehnologiei de învățare adaptivă și a celei de inspecție amănunțită a pachetelor de date, Razer FasTrack le permite utilizatorilor să prioritizeze traficul de date în funcție de aplicație și de tipul de dispozitiv, de la telefoane mobile la televizoare inteligente, de la laptopuri sau PC-uri la console. Datorită detectării automate a consolelor conectate precum PlayStation, Xbox sau Nintendo Switch, utilizatorii își pot configura cu ușurință rețeaua pentru a obține cea mai bună experiență de gaming online sau de streaming. Razer FasTrack include și un mod special de gaming, ce se poate activa dintr-o singură atingere și care alocă automat o lățime de bandă crescută jocurilor video.

“În mod constant reușim că atingem noi standarde de performanță cu produsele noastre hardware și software” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer. “Dar precizia crescută și latența redusă devin inutile dacă rețeaua WiFi se tot deconectează. Astfel, am făcut următorii pași logici pentru a consolida fundația ecosistemului nostru, reprezentați de un dispozitiv care asigură funcționarea WiFi indiferent de locație.”

Tehnologia patentată de multi-channel ZeroWait DFS din Razer Sila permite folosirea de canale WiFi curate, pentru a evita blocajele din rețeaua de date și asigurând cele mai mari viteze disponibile pentru cele mai solicitante aplicații, fără riscul de întreruperi sau deconectări.

Router-ul Razer Sila este de asemenea capabil să facă parte dintr-o rețea avansată de tip mesh. Mai multe routere Razer Sila pot fi combinate pentru a oferi cea mai bună experiență WiFi ce poate acoperi suprafețe de până la 557 de metri pătrați în cazul folosirii de două routere, ori suprafețe și mai mari, sau suprafețe pe mai multe etaje, folosind trei sau mai multe routere.  Fiind un router Tri-Band, Razer Sila utilizează o bandă de 5 GHz în mod exclusiv pentru backhaul, în timp ce celelalte benzi independente pot funcționa pe până la 4 canale DFS independente, lucru care reduce și mai mult posibilitatea interferențelor și a congestiilor din rețea. O verificare independentă realizată de Allion USA a indicat faptul că Razer Sila oferă performanțe superioare altor routere cu funcționalitate mesh.

Razer Sila a fost dezvoltat în parteneriat cu Ignition Design Labs, compania de inginerie tehnologică înființată de specialiști care și-au făcut renume în cadrul unor giganți precum Qualcomm sau Broadcom. Cea mai cunoscută realizare a Ignition Design Labs este lansarea multiplu premiatului router WiFi Portal Smart în 2016.

“Razer necesită cele mai bune rezultate de inginerie, design și performanță.  Suntem încântați să putem colabora cu Razer pe partea de design, folosindu-ne experiența din domeniu alături de tehnologiile patentate pentru a construi un router unic și deosebit de performant pentru cel mai popular ecosistem de gaming și de divertisment digital din lume,” a declarat Terry Ngo, CEO al Ignition Design Labs.

*Afirmație bazată pe verificările firmei independente Allion USA, care arată că Razer întrece performanțele altor routere de gaming  sau routere de tip mesh în condițiile de simulare a unei locuințe reale cu multiple semnale de rețele WiFi.

Caracteristici produs:

Razer FasTrack – Sistem QoS inteligent ce analizează amănunțit pachetele de date și își adaptează continuu parametri pentru a prioritiza anumite aplicații și dispozitive, asigurând astfel experiențe de gaming și streaming fără cusur.

Mesh Tri-Band cu Backhaul dedicat – Pentru o acoperire extinsă și peformanță maximă

Dual-Link Multi-channel ZeroWait DFS – Mai multă lățime de bandă pe canale rapide, protejate, pentru conexțiuni lipsite de interferențe și lag.

 

Intelligent Active Steering – Garantează conectarea dispozitivelor utilizatorului la nodul de rețea cu cel mai puternic semnal

Software inteligent și aplicație mobilă – Aplicație de iOS & Android cu funcțiii avansate de securitate și control, inclusiv pentru rețele WiFi secundare, de tip guest.


Imagini: http://rzr.to/JtONY

Razer Sila

299.99 Euro

Disponibilitate:

  • Razer.com –Din 3 octombrie 2018
  • La nivel global – Din 3 octombrie 2018

Caracteristici tehnice:

Wireless

  • Tri-Band AC3000 extrem de rapid: 3Gbps
  • IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
  • 11n 2.4GHz: până la 400 Mbps
  • 11ac 5GHz-1: până la 1734 Mbps
  • 11ac 5GHz-2: până la 866 Mbps

Criptare

  • WPA / WPA2-PSK

Antene

  • 9 x antene interne cu amplificare puternică a semnalului

Funcții

  • QoS adaptiv Razer FasTrack + DPI Engine
  • Multichannel ZeroWait DFS
  • Mesh de tip Tri-Band cu backhaul dedicat
  • MIMO Multi-utilizator & Tehnologie beamforming
  • Intelligent active steering
  • Suport pentru rețea guest izolată
  • Configurare simplificată prin intermediul Android or iOS

Interfețe

  • 4 Ethernet de tip Gigabit (1x WAN, 3x LAN)
  • 1 x port USB 2.0
  • 1 x port USB 3.0

Pentru mai multe detalii despre Razer Sila vizitați http://www.razer.com/desktops-and-networking/razer-sila.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *