Modelul Honor Magic 2 complet actualizat, echipat cu ecran Magic Slide Full-View, procesor Kirin 980 și cameră foto dotată cu AI și obiectiv cu șase lentile, va duce smartphone-ul în noua eră AI 3.0

[București, 1 noiembrie 2018] – Honor Magic 2, o minune a tehnologiei creată grație expertizei tehnologice Honor, a fost prezentat ieri oficial la Beijing. Pornind de la succesul smartphone-ului Honor Magic lansat în anul 2016, primul din lume cu tehnologie AI, modelul Honor Magic 2 este destinat trecerii smartphone-urilor la un nou nivel datorită gamei sale vaste de funcții futuriste: ecran full-view Magic Slide – primul din lume care atinge un raport ecran-corp de aproape 100%, procesor Kirin 980 de ultimă generație dedicat AI care oferă inteligență sporită și putere de procesare AI; asistent virtual puternic YOYO – un facilitator inteligent complet, dotat cu capabilități de prezicere a acțiunilor utilizatorilor și machine-learning, iar configurația camerei foto AI cu obicectiv cu șase lentile oferă o experiență fotografică revoluționară.

Ecranul Full-View Magic Slide deschide noi orizonturi

Fiind primul smartphone cu ecran full-view Magic Slide din lume, Honor Magic 2 este un model de design „ultra-simplist”, oferind o experiență incomparabilă cu un ecran revoluționar de 6,39 inci, fără notch. Smartphone-ul are un raport ecran-corp de aproape 100% și oferă o tehnologie optică de recunoaștere a amprentelor digitale integrată în ecran. Fiecare glisare deschide calea pentru o experiență vizuală spectaculoasă.

Inteligență Artificială de ultimă generație susținută de procesorul Kirin 980

Cu un upgrade complet în ceea ce privește inteligența artificială, Honor Magic 2 este echipat cu procesor Kirin 980 dedicat AI, primul procesor dual-core cu unitate dedicată de procesare neurală (NPU) din lume. Acesta permite o putere de procesare AI de înaltă performanță, oferind o experiență de utilizare excepțională.

Obținând 4.556 puncte la evaluarea performanței AI, YOYO este esența sistemului Magic UI al modelului Honor Magic 2. Echipat cu vedere artificială, prelucrare a limbajului natural, capabilități de machine learning, precum și cu sisteme decizionale și de recomandare, YOYO este un facilitator inteligent complet, care continuă să învețe și să progreseze în timp. Funcțiile YOYO le depășesc pe cele ale unui asistent virtual vocal obișnuit și poate identifica, învăța, gândi și îmbunătății. YOYO redefinește interacțiunea dintre oamnei și AI pentru a oferi o experiență de utilizare unică, bazată pe scenarii, Honor Magic 2 devenind astfel cel mai inteligent telefon AI disponibil pe piață.

Fotografii fără precedent, grație camerei foto AI cu obiectiv cu șase lentile

Dotat cu o cameră foto principală cu obiectiv triple-lens de 24MP și un unghi ultra-wide de 17 mm, precum și cu o cameră frontală retractabilă cu obiectiv triple-lens de 16MP, Honor Magic 2 oferă o experiență fotografică revoluționară. Pe lângă faptul că efectuează segmentarea imaginilor pentru a retușa automat fotografiile prin reglarea fină a parametrilor cu camera principală inovatoare AI, camera frontală retractabilă va utiliza și funcții optimizate de recunoaștere facială 3D și de iluminare a portretelor, creând selfie-uri artistice cu efecte excelente de înfrumusețare si bokeh.

Honor Magic 2 este mai mult decât o minune a tehnologiei, este un dispozitiv futurist care, fără îndoială, ne oferă un avantaj în fața concurenței. Telefonul le va oferi utilizatorilor o experiență incomparabilă grație asistentului YOYO, ecranului full-view Magic Slide, procesorului Kirin 980, tehnologiei de dispersie a căldurii bazată pe grafen, tehnologiei Supercharge 40W certificată de TÜV Rheinland, detectorului 3D bionic de lumină, primului Dual SIM Dual VoLTE din lume, primului GPS cu frecvență dublă din lume, și unei viteze de download Wi-Fi fără precedent, de 1,7 Gbps. Echipat cu o gamă largă de tehnologii de ultimă generație și cu upgrade-uri ale funcțiilor de înaltă performanță, Honor Magic 2 va fi cu siguranță telefonul anului și va aduce noi inovații pe piața dispozitivelor high-end. Dezvoltarea sa continuă este și un progres semnificativ pentru Honor către obiectivul său de a fi printre primele trei branduri mobile la nivel global în decurs de 5 ani.

Honor Magic 2 va fi disponibil în China pentru pre-comandă până la 5 noiembrie prin Vmall, JD, Tmall, Suning, YHD și GOME, la un preț de vânzare începând de la 3.799 RMB. Vânzarea oficială în China va începe din 6 noiembrie.

La evenimentul de seara trecută, Honor a prezentat și HONOR WATCH, primul său smartwatch vârf de gamă. Dotat cu un ecran tactil rotund AMOLED de 1,2 inci și o curea cu 2 fețe, HONOR WATCH este unul dintre cele mai subțiri smartwatch-uri de pe piață. Susținut de primul chipset dual din industrie, acest ceas inteligent oferă 7 zile de utilizare cu o singură încărcare și funcții precum monitorizarea ritmului cardiac în timp real, navigarea precisă și monitorizarea sănătății. Lansarea dispozitivului la nivel global este planificată pentru ianuarie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *