Bucharest Gaming Week

FRF dă startul creării Echipei Naționale de FIFA a României, ai cărei patru primi membri vor fi aleși la Bucharest Gaming Week.

În cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federația Română de Fotbal organizează, în perioada 8-9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din țară. Mai mult de atât, cei mai buni patru jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecționați în Echipa Națională de FIFA a României, recunoscută de Federația Română de Fotbal. Pasionații de jocuri video se pot înscrie la etapa online a Turneul Național de FIFA, care va oferi cei 16 participanți la evenimentul organizat în perioada 8-9 decembrie, la Romexpo, iar înscrierile se pot face aici. Numeroase premii le vor fi oferite celor prezenți la eveniment și se vor organiza mai multe partide demonstrative de fotbal virtual.

Banner Echipa Naționala de FIFA

Tot la Bucharest Gaming Week, ESL (Electronic Sports League) aduce primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational, care pune la bătaie premii în valoare totală de 50.000 Euro, și competiția SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive.

Ambele competiții vor avea loc în cadrul evenimentului central de la Romexpo, desfășurat în pavilionul B2, în weekendul 8-9 decembrie, între orele 10:00-20:00. În finala Bucharest Gaming Week Invitational by ESL de la București vor ajunge patru echipe: două echipe profesioniste care vor participa pe bază de invitație, a treia va fi câștigătoarea ESL Southeast Europe Championship, iar cea de-a patra va fi echipa învingătoare din Play-off-ul Online.

Prima etapă a Play-off-ului online a avut loc pe data de 10 noiembrie, echipele calificate fiind MAD LionsMovistar Riders și Red Reserve, iar următoarea etapă online va avea loc pe data de 17 noiembrie. De asemenea, Turneul SEC (Southeast Europe Championship) va avea și două competiții de League of Legends și Hearthstone, care se vor desfășura online.

Un alt turneu important care va avea loc în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week de la Romexpo este PUBG România PRO League Sezonul 2, în cadrul căruia 16 echipe româneşti vor concura în cadrul celei mai mari competiţii de Playerunknowns Battlegrounds din România. Din peste 80 de echipe care au concurat online, râmân cele mai bune 16, care se vor duela pentru marele premiu. Cei care doresc să se dueleze pe cea mai mare scenă de PUBG eSports la nivel național se pot înscrie la turneul online de calificări, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie. Înscrierile încep pe data de 19 noiembrie și se pot realiza pe pagina PUBG România.

Biletele pentru Bucharest Gaming Week au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe site-urile www.arcub.rowww.bilet.rowww.entertix.ro și www.myticket.ro, din magazinele-partenere sau de la casa de bilete ARCUB, din str. Lipscani, nr. 84-90.

Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la prețul de 35 lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la prețul de 55 lei.

Bucharest Gaming Week este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, în parteneriat cu Gaming Week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *