20.11.2018 – După ce a intrat în luna octombrie pe piața televizoarelor, brandul românesc Allview mai face un pas important și anunță semnarea contractului cu Google™ pentru a lansa sub brandul propriu smart tv-uri cu Android.

Încheierea contractului este o recunoaștere din partea Google pentru Allview, în ceea ce privește capacitatea pe care brandul autohton a demonstrat-o pe zona de integrare Android în mai multe tipuri de produse.

Allview anunță astfel că, începând cu luna decembrie, va comercializa televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat, fiind și singurul brand din Europa care are și un contract semnat cu Compania Google în acest sens.

“Permanent ne dorim să oferim tehnologie avansată la prețuri accesibile. Televizoarele smart cu Android vor schimba perspectiva utilizatorilor, oferind acestora conținutul și aplicațiile dorite, în meniuri organizate special pentru a fi extrem de accesibile. Utilizatorul va avea la dispoziție Netflix instalat, certificat și disponibil din prima secundă de funcționare, alături de YouTube și Google Play Games”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

La acest moment, doar 60 de modele de televizoare din întreaga lume sunt certificate de Google, iar câteva dintre acestea au fost dezvoltate de brandul Allview.

Decizia reprezentanților Allview de a deveni jucător pe piața de televizoare inteligente cu Android face parte dintr-o strategie mai amplă, în cadrul căreia aceștia dezvoltă și noi funcționalități pentru AVI, unicului asistent vocal în limba română. Allview își propune ca în anul 2019 să devină brandul european cu cel mai are număr de televizoare certificate Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *